|
| Accepteret svar Fra : CLAN | Modtaget 160 point Dato : 15-08-03 14:39 |
|
Hej Babe2009... skal du virkelig vente til 2009
Hvis du tænker på de engelske løgringe "battered onions", så laver du bare en ½-tyk dej af mel, æg og øl eller vand. Dyp så dine løgringe heri og så direkte over i fritteren.
Du kan også købe færdiglavede løgringe af samme type i Netto og Fakta
Hygge med festen...
Søren
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 15-08-03 14:40 |
|
>Babe2009
Jeg synes ikke du skal bruge rasp, men panér i æg og f.eks rugmel. Det bliver godt.
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 15-08-03 14:43 |
|
Nå ham CLAN er så hurtig Lyder også godt.
Hvis du vælger "min", så skær ikke løgringene for tyndt.
Ram
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 15-08-03 14:43 |
|
Hej
Du kan bruge denne dej til dine løgringe, dn buger jeg også til champignon og rejer, og hvad jeg nu får lyst til
Orlydej:
125 g mel
1/4 æg
1 dl øl
1/2 dl lunkent vand
1/4 dl olie
salt og sukker
1 pisket æggehvide
Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.
Løgene dyppes i dejen og frituresteges i olien
mvh
Bantam
| |
| Kommentar Fra : Babe2009 |
Dato : 15-08-03 14:43 |
|
okay..
du har her ikk en mere... direkte opskrift??
mere så jeg ikk får ødelagt dem.. de er jo en rimelig vigtig del af en mexikansk aften...
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 15-08-03 14:45 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 15-08-03 14:47 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : Babe2009 |
Dato : 15-08-03 17:33 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|