/ Forside/ Interesser / Hus og have / Andet hus og have / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Andet hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 9302
katekismus 8099
pbp_et 7786
transor 5520
ans 5488
3773 4157
o.v.n. 3825
rotw 3528
piaskov 3383
10  Stouenberg 3232
Æg
Fra : scooter
Vist : 589 gange
20 point
Dato : 12-01-02 22:51

Når man koger et eller flere æg og skal skrælle dem så sidder skallen som regel fast og det er ikke til at pille uden at man ødelægger dem af. Hvad gør man for at få skallen let af.

 
 
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 13-01-02 03:12

Det er typisk at jo friskere et æg er jo fastere sidder skallen; men rul det kogte æg frem og tilbage nogle gange på bordet til skallen krakkelerer hele vejen rundt, så er skallen lige til at tage af!

Accepteret svar
Fra : food_life

Modtaget 20 point
Dato : 13-01-02 03:12

Det er typisk at jo friskere et æg er jo fastere sidder skallen; men rul det kogte æg frem og tilbage nogle gange på bordet til skallen krakkelerer hele vejen rundt, så er skallen lige til at tage af!

Kommentar
Fra : vestergade


Dato : 13-01-02 09:55

Hej scooter

Nu taler du ikke om det er et Blødkogt æg eller Hårdkogte æg. Drejer det sig om Hårdkogte æg, så er den nemmeste måde, at hælde kold vand over dem i gryden,--slå hvert æg lidt så skallen krakkelerer. Et øjeblik efter piller du dem, mens du stadig har dem under vand.

MH
Vestergade

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177556
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408866
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste