|
| Accepteret svar Fra : frieda | Modtaget 210 point Dato : 09-08-03 14:18 |
|
Jeg fyldte 50 i lørdags og havde 30 gæster om aftenen til en hjemmelavet "italiensk buffet" ( i 40 grader).
Det gik helt fint, men jeg synes også brunch er en god ide.
Selvfølgelig kaffe og the, men også masser af forskellige slags juice.
Pan con tomate (ristet brød gnedet med hvidløg og tomat), røræg m. purløg, bacon, små stegte coctailpølser, en god røget skinke, gode pølser, flere forskellige slags afskåret pølse, paté eller en god leverpostej, tomatsalat, grøn salat, masser af frugt, forskellige marmelader, tykmælk, müsli, honning, små amerikansk pandekager, sirup ....
er det nok ellers kan jeg godt komme med fler forslag, der er lidt mere frokostagtige.
Go' fest!
Frieda, Tyskland, hvor vi på anden uge har over 40 grader. Puha.
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 09-08-03 21:13 |
| | |
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 09-08-03 21:50 |
|
Hej calista
Jeg syntes du skal lave Æg,Bacon og stuvet spinat og en god glaseret skinke ,evt. hjemmelavede stegte sild i eddike eller bidesild, pommes røsti , evt. en god salatbar, en god hjemmelavet grov leverpostej, baked beans,forskellige gode pølser, en god hjemmelavet tomatsuppe , en god hjemmelavet rullepølse, et par gode krydrede spegepølser , tomater og agurk, masser af forskelligt frugt, forskellige gode syltetøjer, forskellige gode oste ( Saint Albray kan anbefales ) brie . Fås hos ostehandlerne.
En god hjemmelavet chili con carne og ris . Masser af godt brød og Kaffe og the. Øl , snaps, ,vand .Gammel dansk,Jagermeister, fernet branca.
Jeg håber at du kan bruge lidt til inspiration og rigtig god fornøjelse
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : annefj |
Dato : 21-08-03 23:22 |
|
Jeg har en rigtig god opskrift på salat, der SKAL laves dagen i forvejen. Den hedder:
24 timers salat. I en stor salatskål lægges i bunden: Et snittet icebergsalathoved, derefter 1 fintsnittet salatløg eller rødløg, 5 snittede stængler bladselleri, 1 snittet rød eller gul peberfrugt. Der over lægges 500 gr. frosne fine ærter og 200 gr. revet ost. til slut 250 gr. mayonaise (Miracle Whip). Skålen tildækkes og sættes i køleskabet til næste dag. 500 gr. tørstegt bacon (kan også ordnes dagen før) knækkes i små stykker og blandes i salaten lige før serveringen.
DET HELE BLANDES FØRST LIGE FØR SERVERINGEN..
En nem og meget lækker salat.
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 22-08-03 21:56 |
|
Hej calista
Har du holdt din runde føs'da' ??????
Hvis ja, så fortæl os lige hvad du lavede og om det var godt.
Den nysgerrige
Franksp
| |
| Kommentar Fra : calista |
Dato : 23-08-03 16:54 |
|
Hejsa Franksp
Jeg har endnu ikke rundet hjørnet endnu
Første weekend i oktober nærmer sig med lynets hast
Jeg har endnu ikke besluttet mig får, hvordan maden bliver men her er det foreløbige:
Forskelligt slags brød
Oste
Marmelade
Chokoladepålæg (til børnene)
Æg af forskellig slags
Skinke
Salami (fex italiensk)
Bacon i store mængder
wienerbrød
Kaffe, te, cacao og forskellig juice
evt gammel dansk og fernet branca
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 23-08-03 21:01 |
|
Hej calista
Den der Salami (fex italiensk), hvad er det for noget? - hvor køber du den?
Prøv at beskrev den.
Du skriver "evt gammel dansk og fernet branca". Skal du så ikke også huske Jägermeister til damerne og "tøsedrengene". Sådan en er jeg, "Jeg ersker Jägermeister", og kan ikke li' de andre.
Med venlig hilsen
Frank
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 22-10-03 17:17 |
|
>calista
Ja - Så er det ved at være 3 uger siden du, efter hvad du skrev, havde fødselsdag.
6 Kandu-brugere har brugt tid på dit spørgsmål og forsøgt at hjælpe dig.
Du kvitterer med ikke at lukke dit spørgsmål og O kommentarer i fra dig i 2 mdr. på trods af, at du direkte bliver spurgt om noget. Desværre en tendens der er alt for udbredt på Kandu
Jeg kalder det møg hamrende uhøfligt, og det manglende engagement vil sikkert ikke fremme lysten til at hjælpe dig en anden gang.
Håber du havde en god fødselsdag!!!!!!
Ram
| |
| Kommentar Fra : calista |
Dato : 29-01-04 13:55 |
|
OMG Ram
Jeg beklager meget, at jeg ikke har lukket tråden, men er der nogen grund til at blive direkte ubehagelig?
Til Frank:) Jeg køber italiensk salami i velassorterede supermarkeder, eller hos en italiener der har en lille, men god "biks" på Falkoner Alle i Kbh:)
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 29-01-04 14:08 |
|
>Calista.
Synes du det er at være ubehagelig, at kalde dig møghamrende uhøflig, når du er det?? Der er nu gået 5 mdr. og 2o dage siden du "STOD LIGE FOR AT RUNDE DET FØRSTE SKARPE HJØRNE" og bad om hjælp
Yderligere er der nu gået 3 mdr. 7 dage siden jeg gjorde dig opmærksom på din uhøflighed, og jeg vil uden den mindste antydning af dårlig samvittighed opgradere dig til at være pishamrende arrogant og stinkende uforskammet.
Ram
| |
| Kommentar Fra : calista |
Dato : 29-01-04 14:41 |
|
Ram2
Jeg er faktisk bedrøvet, over at du mener jeg er arrogant og uforskammet.
Det kunne jo måske også tænkes, at jeg ikke havde fundet svarene brugbare? Eller der var endnu en rund dag på vej, hos et andet medlem af familien?
Men jeg vil da gerne vedstå det faktum, at jeg havde lykkeligt glemt, alt om at lukke tråden. Og at jeg straks efter, at have læst din besked lukkede andre af mine spørgsmål.
Jeg er sgisme ked af din besked ( og det er ikke sarkastisk ment, idet jeg finder mange af råd og lignende brugbare her på kandu)
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 29-01-04 14:53 |
|
Hvorfor lukkede du så ikke dette?
Jeg synes der var mange gode forslag. Mine egne inklusive.
frieda
| |
| Kommentar Fra : calista |
Dato : 29-01-04 15:00 |
|
Der ER mange gode forslag, og jo, Frieda, du kom jo med et godt forslag som jeg brugte. Nemlig Buffet med italiensk tema.
Som jeg skrev, var det en forglemmelse. Undskyld mange gange!
| |
| Godkendelse af svar Fra : calista |
Dato : 29-01-04 15:01 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|