|
| Kommentar Fra : hedefelt |
Dato : 03-08-03 21:00 |
|
Her er en fri oversættelse:
Schnitzler
Bankes med en kødhammer og vendes i de to piskede æg, og vendes herefter i rasp, jeg plejer at blande salt og peber i raspen, opskriften her siger at du skal krydre inden de vendes i æg og rasp.
Kom olien i en pande, på medium varme, steg schnitzlerne 1-2 min. på hver side til de er gyldne. Herefter lægges de på et sykke køkkenrulle for at fjerne overskydende olie og kommes i ovnen medens du laver sovsen.
Sovsen starter du med at svitse bacon (i tern) og de snittede løg, tilsæt en tsk tomatpure og de snittede champignon, og svits videre ved en lavere temperatur, tilsæt en ½kop vand og ½kop tør hvidvin og kryderierne (timian, paprika persillie , lad det simre i 5 min. til sæt sour cream, som så vidt jeg husker svarer til creme fraiche. Sovsen håldes over schnitzlerne før servering.
Håber dette hjalp dig.
Michael
| |
| Kommentar Fra : hedefelt |
Dato : 03-08-03 21:09 |
|
Glemte lige forkortelserne til angivelse af mængde:
lb - engelsk pund - (454 g)
cup - kop
oz - ounce - 28,35 gram
dash - et stænk eller bare lidt efter behag
tbsp - tablespoon - spiseskeful
Dette fik jeg vist skrevet forkert i forbindelse med tomatpureen - det skal altså være en spiseskefuld i stedet for en teskefuld
tsp - teskefuld
| |
| Accepteret svar Fra : HelleMA | Modtaget 300 point Dato : 03-08-03 21:42 |
|
500 g benfri svine eller kalvekoteletter (eller schnitzler)
2 sammenpiskede æg
1 1/4 dl rasp
olie
60 g bacon ( i tern)
120 g løg ( hakket)
240 g champignon (i skiver)
1 spsk. tomatpure
1 1/4 dl vand
1 1/4 dl tør vin
lidt timian
peber
salt
½ tsk paprika
1 spsk persille
2 spsk cremefraiche
step 1. Varm olien i en stor pande over middel høj varme. Bank koteletterne med en kød hammer så de bliver flade. Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp. Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side). Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.) Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves ( jeg vil foreslå 75 - 100 grader celsius).
step 2. Sauter (steg under omrøring) bacon tern og løg gyldne. Tilsæt tomat pure og champignon og sauter ved lav varme. Tilsæt vin, vand og krydderier; lad saucen simre i 5 min. Rør cremefraichen i. Hældes over schnitzel lige før serveringen.
Jeg har tilladt mig at justere vægt angivelserne lidt, da den direkte omregning minder mere om en laboratorieforeskrift end en madlavningsopskrift. Håber du kan bruge den og god fornøjelse.
Helle
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 03-08-03 22:04 |
|
>hedefelt
1 cup er ikke = 1 kop
1 cup = 8 oz
>HelleMA. Godt oversat.
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 03-08-03 22:14 |
|
Der er stor forskel på amerikansk og engelsk cup, jeg plejer at omregne med 2½ dl
Per
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 03-08-03 22:49 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|