|
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 31-07-03 18:16 |
|
Nej, det lyder virkeligt for væmmeligt.
kartoffelchips og sukker, æg, mælk, vanilje etc.
Puha
frieda
| |
| Kommentar Fra : dengamle |
Dato : 31-07-03 18:19 |
|
der må være noget der er mere tiltallende
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 31-07-03 18:26 |
|
måske men hvad så med denne her
1/3 c Butter; softened
1/3 c Brown sugar
1/3 c Honey
1 Egg; beaten
1 c Whole-wheat flour
1/3 c Nonfat dry milk powder
1 ts Baking powder
1/4 ts Baking soda
3/4 ts Salt
1/4 ts Cinnamon
1/4 ts Nutmeg
3 tb Wheat germ
1 c Shredded sweet potato
1 ts Grated lemon rind
1/4 c Grated coconut
1 1/4 c Rolled oats
1/3 c Chopped nuts
Preheat oven to 375 degrees. Cream butter, sugar and honey together in
bowl; beat in egg. Stir flour, dry milk, baking powder, baking soda, salt,
cinnamon, nutmeg and wheat germ together in a separate bowl. Add to egg
mixture and beat well. Stir in sweet potato, lemon rind, coconut, oats and
nuts; mix well.
Drop dough by teaspoons onto greased cookie sheet. Bake for 10 to 12
minutes. Remove from cookie sheet and cool on rack.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 31-07-03 20:45 |
|
Kartoffel chip kager
Ingredienser:
5 kopper knuste kartoffelchips
1 kop brun farin
1 kop alm sukker
2 æg
½ kop mælk
2 tsk vanila ekstrakt
2 kopper mel
3 tsk bagepulver
½ kop hakkede Pecan nødder
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 190 gr.
Hæld de 6 første ingredienser i en stor skål, og bland dem godt. Bland mel og bagepulver. Tilsæt dette til kartoffel-chip blandingen, og rør de hakkede Pecan nødder i til sidst.
Fyld en smurt bageplade med teskefulde store klatter af denne blanding ,og lad dem bage i 10 – 15 min. eller indtil de er lysebrune.
| |
| Accepteret svar Fra : ram2 | Modtaget 200 point Dato : 31-07-03 21:19 |
|
Og her er den anden:
1/3 kop blødt smør
1/3 kop Farin
1/3 kop Honning
1 pisket æg
1 kop groft malet hvedemel
1/3 kop skummetmælkspulver
1 tsk. Bagepulver
¼ tsk. Natron
¾ tsk. Salt
¼ tsk Kanel
¼ tsk. Muskat nød
3 spsk. Hvedekim
1 kop revet alm. kartoffel
1 tsk. Revet citronskal
¼ kop Kokosmel
1 ¼ kop Havregryn
1/3 kop hakkede nødder
Forvarm ovnen til 190 gr. Rør smør, sukker og honning sammen I en skål, og pisk ægget i.
Rør mel, tørmælk, bagepulver, natron, salt, kanel, muskatnød, hvedekim sammen i en anden skål.
Tilsæt blandingen med ægget, og rør den godt. Put derefter revet kartoffel, revet citronskal, kokosmel, havregryn og hakkede nødder i, og rør det hele godt
Fyld en smurt bageplade med teskefulde store klatter af denne blanding ,og lad dem bage i 10 – 12 min. Når de er bagt færdige, tages de af bagepladen og afkøles på en rist.
| |
|
Hovsa, der var jeg ikke hurtig nok; men ellers er jeg enig med ram2
| |
|
Hovsa, der var jeg ikke hurtig nok; men ellers er jeg enig med ram2
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 31-07-03 21:34 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|