|
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 19-07-03 13:42 |
|
Hej Sabelfisk.
Hvor er det dejligt at se, at nogen savner sine forældre som du giver udtryk for at du gør.
Hvad med mørbradbøffer m. champignon a la creme og nye kartofler. + Salat
Nemt - sommerligt - dejligt og ½billgt
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 19-07-03 13:45 |
|
Hvis mørbrad er for dyrt, så kan du bruge nakkekoteletter , fadkoteletter, skinkeschnitzler, ..... der er næsten ingen begrænsninger.
Skriv, hvis du vil ha hjælp!!
Ram
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 19-07-03 13:53 |
|
Hej sabelfisk
Hvad med nogle små natmadstærter, det er ikke så "tungt" og heller ikke så dyrt.
Ingredienser:
Tærtedej,
125 g. margarine.
200 g. hvedemel.
1 tsk. salt.
½ dl. kærnemælk.
Fyld.
150 g. frossen grøntsagsblanding.
100 g. røget skinke.
3 æg.
1 dl. mælk.
2 spsk. friskrevet parmesanost.
Fremgangsmåde:
Margarinen smuldres i melet.
Salt og kærnemælk tilsættes, og dejen æltes let sammen.
Dejen hviler i køleskabet MINDST 1 time.
Dejen udrulles og 6 små tærteforme beklædes hermed. (Du kan jo også bare lave EN stor hvis du ikke har små forme)
Forbages ca. 15. min. ved 200 grader.
Grøntsagsblandingen optøs, skinken skæres i terninger og
blandes med grøntsagerne.
Fyldes i de forbagte tærter.
Æg, Mælk og parmesanost piskes sammen og hældes over.
Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Håber i får en hyggelig feriesnak
mvh
Bantam
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 19-07-03 13:56 |
|
Hej Sabelfisk.
J
eg havde ikke hæftet mig ved, at det var kl. 23 om aftenen, så Bantams forslag er nok en mere passende mulighed.
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 19-07-03 14:05 |
|
Hej igen
Man kan jo også hvis man ikke har lyst til den helt store forberedelse servere et dejligt stykke franskbrød med rejer, pyntet med mayon., dild og citronskiver.
Mvh
Bantam
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 19-07-03 14:06 |
|
Sabelfisk.
Jeg tror ikke at du skal forberede ret meget spiseligt. Lidt rugbrød og pålæg.
Noget andet de nok ville blive glade for: Rent sengetøj, udluftning, se køleskabet efter for "madrester" samt at der er pænt og rent når de kommer hjem. Det ville være noget, som jeg ville sætte pris på. At komme hjem til rent og velduftende hus det må være dejligt.
sommerhilsen ans
| |
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 19-07-03 14:12 |
|
hej sabelfisk
Hvad med et stykke med tatar og hele pivtøjet,samt en god ostemad .
Kold øl og en snaps uhmmmmmmmmmmmmm
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 19-07-03 14:53 |
|
Et stykke franskbrød vendt i smør/margarine med et spejlæg (stegt på begge sider) og ovenpå noget russisk salat. En kold øl/kaffe/the
Det er ikke sikkert de er så sultne. (jeg kan godt spise to)
Og som "Ans" siger, et frisk hus er dejligt at komme hjem til.
Emesen.
| |
| Kommentar Fra : sabelfisk |
Dato : 19-07-03 15:00 |
|
Ram2> De ville nok kigge lidt hvis jeg stod klar med mørbrad bøffer.. *ss* Men ja jeg har faktisk savnet dem mere end jeg troede muligt, også mine to søskende en pige på 15 og en dreng på 14, og jeg vil for alt i verden vise dem d..
Bantam> Rejemadder havde jeg også tænkt på, men det er lidt traditionelt (altså i min fam.) Men jeg r blevet ret interesseret i dine grøntsags tærter... *ss*
Ans> Jeg r i fuld sving, sidder lige et øjeblik og puster ud og venter på min kaffe skal løbe igennem. Men ellers har jeg Vasket sengetøj, gjort rent og bagt franskbrød til i morgen tidlig..
Mcloud> Tatar er råt kød ikke? Jeg har aldrig smagt det, og jeg ved man ikke skal være kræsen, men råt kød? Smager d virkelig godt? Jeg tror jeg r for panisk med sådan noget, skal også altid have stegt min bøf overdrevet meget, kan slet ikke klare den r d mindste rød.. *ss*
Lader tråden stå åben lidt endnu hvis dr skulle være flere forslag..
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 19-07-03 15:08 |
|
>Sabelfisk. Hi hi,, man kan jo lære at læse hvad der står.
Bantams tærter skal jeg også prøve, og med hensyn til tartar, så er det vist lige som med lever - det er enten eller.
Jeg er vild med tartar, og kan sagtens følge Mcloud, og så lige den gl. Ole til at slutte af med. 5 *****
En god familie er guld værd!!!
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : sabelfisk |
Dato : 19-07-03 15:14 |
|
Ram2> jeg tilslutter mig osten UHMMM ost er mit liv. (okay overdrivelse fremmer forståelsen ikke )
Emesen> Øllen vil være lige tilpads så.. Jeg ved forresten godt hvad russisk salat er.. *ss*, har dog aldrig hørt om d til spejlæg
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 19-07-03 16:28 |
|
Sabelfisk!
Det hedder øllet for øllen er jo ental.
Jeg kan også lige snuppe en ostemad på groft rugbrød.
Emesen.
| |
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 19-07-03 17:10 |
|
halløj igen
Hvad med en god sildemad og afsluttet af et stykke med gorgonzola ,rødløg og rå æggeblomme MUMS
mvh mcloud
| |
|
Jeg har den lækreste opskrift - syntes jeg selv og så er den nem at lave. Mine forældre fik den serveret da de kom hjem fra ferie kl 00.30 i sidste uge:
Skinkestang:
1/4 KG champingnon
100 g kogt skinke
175 g flødeost
2 tsk mild sennep
½ tsk salt
2-3 spk klippet purløg
1 pk frossen butterdej
Skær svampene i skiver og svits dem på en tør pande. Skinken skæres i tern og kommen i en skål med svampene, flødeost, sennep, salt og purløg. Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulles til 25x35 cm. og læg den over på bagepladen. Fordel fyldet på midten af pladen. Siderne skæres i strimler på skrå ind mod midten. Enderne foldes først ind over fyldet og strimlerne lægges over hinanden - skiftevis højre og venstre. Pensles med æg og bages 30-35 min v 200 grader C. Serveres men en let salat....
Hvis man ikke gider flette siderne kanman bare folde dem ind over fyldet
smølfemor
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 20-07-03 17:43 |
|
>smoelfemor
Lyder lækkert, men Sabelfisk kan nok ikke nå at lave denne opskrift.
Mvh
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 20-07-03 17:57 |
|
>ans.
Sig mig, har du drukket Ans? >>Sabbelsisk's<<
Ram
| |
|
hmmm øv typise mig ikke at opfatte det
| |
|
hmmm øv typisk mig ikke at opfatte det
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 21-07-03 00:12 |
|
sabelfisk!
Nu må vi høre hvordan det gik.
Emesen.
| |
| Godkendelse af svar Fra : sabelfisk |
Dato : 21-07-03 09:44 |
|
Tak for svaret ans. Jeg valgte at give dig pointene da jeg jo ikke (i den forstand) gjorde brug af nogle af kommentarene, men de var alle sammen så gode, og jeg blev meget glad for hjælpen. Derfor syntes jeg bare at din kommentar dækkede situatonen bedst, gensynsglæden var den bedste (slev om d blev nogle gode pandekager)
Men til alle, tusinde tak for de gode forslag, dr r flere af dem jeg stadig skal prøve!
mange glade hilsener til alle
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|