Hej Per.
Det var en af de lettere
Der er vist ikke mange slagtere der forhandler moskusoksekød i Danmark
Jeg har ganget opskriften op, da det ser fjollet ud med en angivelse på 4 oz kød, eller 2 oz ost.
Jeg kigger lige på den anden
-----------------------
Fyldt Moskusokse mørbrad med Tranebær coulis
4 Personer:
600 gr.Muskusoksemørbrad – opskåret, og let banket
250 gr.Emmenthaler
250 gr.Champignon skåret i tynde skiver
10 Broccoli buketter
15 Spsk. Tranebær
1 dl. Friskpresset appelsinjuice
Småkog Tranebærrene i appelsinjuicen, indtil bærrene begynder at sprænges.
Sæt Coulisen til side og hold den varm.
Fyld de udbankede mørbrad skiver med ost, champignon og broccoli. Rul dem sammen, og bind dem med bomuldstråd
Steg dem i 25 min. i ovn ved 175 c.
Fjern bomuldstråden, og pynt dem på toppen med Tranebær Coulis.
Tilbehør:
Hvidløgssmør - Sauterede friske grøntsager stænket med citronsaft og en varm kogt kartoffel stænket med Soya og Tabasco