Cannoli Crust
4 kopper (400 g) siget mel + 1 spiseske sukker
1/4 teskefuld kanel
3/4 kop (200 ml) Italiansk rødvin
1 æg let rørt
sigt mel, sukkar og kanel sammen i et brødfad eller skål. lav en fordybning i midten af de tørre indgredienser og hæld vin deri.ælt dejen til den er glat og fast. cirka 15 min. hvis dejen føles våd og klistret, tilsæt mel, hvis den føles for tør mere vin. Tildæk dejen og lad den stå koldt i 2 timer. Rul den ud, meget tyndy og skær den i 12 cirkler og læg om metalforme (12 cm lange og ca 2,5 cm i diameter)Fold dejen løst omkring så en 1/4 af formen stikker ud i enderne, forsegl dejen ved at pensle med æg og steg 2 cannoli ad gangen i dybt varmt fedt indtil de er brune på begge sider . løft dem forsigtigt op med 2 sker er tang, læng dem på køkkenrulle for at tørre. der bliver 24.
Cannoli Fyld
1.3 k ricotta
1 3/4 kopper (175 g) siet floremelis
1/2 teskeful kanel
2 spiseskefulde hakket citron( hvis du syntes om det)
1/4 kop halvsøde chokolade bits
ælt ricottaen i en stor skål i et minute, tilsæt sukker og ælt indtil meget let og cremet (cirka 5 minutter.) tilsæt kanel, citron og ckokolade stykker, rør til blandet, opbevar fyldet i køleskab indti brug, nok til 25 cannoli skaller. min bedste brugte et kosteskaft som form. skåret i rigtig størrelse
Gode råd:
Dejen skal være meget fast og godt æltet. og udrullet papirtyndt,hvis ikke, vil den boble.
fedtet skal være mindst 10 cm dyb og 195 grader.
For at fjerne cannoliene fra formene; hold på midten, forsigtigt, og skub den af formen med en smørkniv eller bagsiden af en ske. fyld skallerne ved at bruge sprøjtepose eller smørkniv, fyld først fra begge ender, dyb derfeter i hakkede nødder og top at med floremelis.
Velbekomme
En lille bemærkning jeg har oversat chokalade bitz med chokolade stykker men er overbevist om at der måske menes chokolade kiks???