|
|
Pudsigt nok kan det købes ved slagteren.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 01-11-18 22:32 |
|
Nu er der desværre ret langt til en rigtig slagter fra der, hvor jeg bor og sidst jeg spurgte en slagter i en større by, skulle han have 65 kr for 500 gram.
Ingelein
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 50 point Dato : 02-11-18 12:00 |
|
Prøv slagteren i Bilka, føtex om de vil tage noget fra, eller gårdbutik der sælger oksekød.
Svinefedt kunne måske også være en mulighed, bedre end palmin, synes jeg.
Jeg synes altid, de små slagtere er til at handle med.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 04-11-18 09:45 |
|
Flere forsøg hos slagtere i Fredericia belærte mig om at slagtere i dag ofte kun bestiller udskæringer hjem, men en stor slagterafdeling hos Kvickly i Middelfart gav mig en pose med næsten 4 kg afpuds med oksetælle uden beregning.
Jeg skar kødet fra og hakkede det og fedtet med kødhakkeren (ASSISTENT). Derefter kogte jeg fedtet sammen med lidt vand. Efter afkøling lå fedtet ovenpå vandet og kunne sies fra. Fedtet blev igen opvarmet, så restvandet kunne fordampe. Iøvrigt hakkede og kogte jeg også kødet. Det vil jeg prøve at blande i nogle foderblandinger. Det er et spørgsmål om fuglene kan li den slags proteiner.
Ingelein
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|