|
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 18-04-17 18:00 |
| | |
|
Det er sjældent jeg ikke bruger timian, særlig godt til alle former for kartofler. Brasede, små kartofler i ovn med timian og olie, godt til rodfrugter, kødsovs, i fars osv.
Så kort kan det skrives http://gloriamundi.dk/timian/
Timian giver god smag til bl.a. fjerkræ, fisk, grønsager, kartoffelretter og rodfrugter især bagte gulerødder. Også velegnet til vildt og marinader til fx grillkød.
Stænglerne på timian er så fine og urteagtige, at de sagtens kan hakkes med. Timian afgiver kraftig smag ved opvarmning og kan fint koge med. Den er derfor god til simreretter og supper.
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 50 point Dato : 18-04-17 23:13 |
| | |
|
Her er tilbehøret til aftensmaden oftest ovnbagte kartofler m.m.
Jeg skærer kartofler i både (kvarter), gulerødder flækkes på langs, løg skæres midt over eller i både, butternut-squash skæres i skiver, det hele vendes i lidt olivenolie og hældes ud på en ovn-plade, drysses med salt og timian. ca. en halv time ved 225 grader varmluft.
Timian er rigtig godt for luftvejene, og for første gang i mange år er jeg lige rendt i en omgang snot-forkølelse.
| |
|
Tak for svaret katekismus.
| |
|
Selv tak.
Du kan også komme den i snapse og vodka flasken.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|