|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 21-06-03 20:45 |
|
Til beckski:
Majskornene skal være gule fra top til bund. Hjælper det lidt?
sommerhilsen ans
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 22-06-03 08:17 |
|
Du skal også kigge på dusken der sidder i spidsen (så undgår jeg at tage stilling til top og bund) af majsen. Den skal ikke være helt grøn, men være brunlig. Og kig også på majskernerne, de må ikke være indfaldne, så er den tør og ikke friskplukket, og det er tit værre end for lidt moden.
Hvis du laver et hul med neglen og presser skal der komme lidt saft ud, men det er nok ikke så populært i forretningen eller blandt de andre kunder.
| |
| Godkendelse af svar Fra : beckski |
Dato : 22-06-03 09:26 |
|
Tak for svaret dortedyg.
og emeson - hvorfor tage pis på et reelt spørgsmål??
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|