| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                  | Pasteuriserede æg Fra :  jøjø  | Vist : 944 gange 100  point Dato :  26-01-14 12:17 |  
  |   
                
 Jeg har en del pasteuriserede æg, som jeg lige har opdaget er blevet 5 dage for gamle.
 
 Har nogen her erfaringer med, hvor længe pasteuriserede æg er brugbare efter sidste salgsdato?
 
 Kan de mon stadig bruges til en æggekage? - uden at give dårlig mave?
  
                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  jøjø  | 
  Dato :  26-01-14 13:18 |  
  |   
                Citat Det finder du straks ud af når du åbner dem... |  
  
Er du nu sikker på det?
 Når det gælder pasteuriserede æg, er det måske ikke kun lugten, der afgør, om de er for gamle?
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Accepteret svar Fra :  lgs   |   Modtaget 100  point Dato :  26-01-14 15:41 |  
  |  
 
                Pasteuriserede æg - der må vel her være tale om æggeblommer?
 Under alle omstændigheder vil opvarmningen til æggekage uskadeliggøre det, du frygter kan give dig dårlig mave, så no problem.
 I det hele tager tager alt for mange alt for bogstaveligt  sidste salgsdato - prioriter din sunde fornuft over datoen - og i særdeleshed, når det kun drejer sig om sølle 5 dage.
 Bon appetit! 
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Godkendelse af svar Fra :  jøjø  | 
  Dato :  26-01-14 18:07 |  
  |   
                
Tak for svaret lgs.
 Det blev en dejlig æggekage!
  - i øvrigt kan jeg anbefale at stege bacon i ovnen.
 Det giver meget mindre svineri end på en pande, og baconen bliver fin sprød.
 Blot på en plade med bagepapir under og over baconen.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |