| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                  | UHT mælk Fra :  mig-selv  | Vist : 947 gange 50  point Dato :  17-10-13 08:40 |  
  |   
                Der findes meget om det på nettet, men ikke rigtig noget om holdbarhed.
 Hvor lang tid kan sådan en liter mælk egentlig holde sig.
  
                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  transor   | 
  Dato :  17-10-13 09:40 |  
  |  
 
                Mælken kan holde i årevis uden at blive fordærvet. 
 Men smagen og vitaminindholdet, som i forvejen ikke er så godt, bliver ringere med tiden. 
 I praksis er de tre måneder sikker en udmærket regel. Men den skal ikke regnes så nøjagtigt. 
 Den holder længere jo køligere det opbevares . 
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Godkendelse af svar Fra :  mig-selv  | 
  Dato :  17-10-13 09:41 |  
  |  
 
                Tak for svaret Thyregod8.
 Ja, mælken bliver vist opvarmet til 140* så mange baktusser kan der næppe være tilbage.
 Jeg var bare i tvivl om hvor længe de kunne holde sig, har nemlig brug for mindst 1 måned.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |