|
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 19-03-13 08:31 |
| | |
| Kommentar Fra : plimgøj |
Dato : 19-03-13 13:36 |
|
Jeg har prøvet at spørge, om de kan finde øko/frilands - men ikke alle er helt med på den idé...
Og tak for forslag med Holbæk - jeg bor desværre på Fyn. Det var lidt dumt, at jeg ikke skrev det til at starte med
| |
| Kommentar Fra : LTPTiger |
Dato : 19-03-13 16:51 |
| | |
| Kommentar Fra : AnBi72 |
Dato : 19-03-13 17:21 |
|
Vasagaard på Bornholm. Han kan vist godt stege grisen, men om du kan lokke ham til Fyn er en anden sag.
| |
| Kommentar Fra : plimgøj |
Dato : 20-03-13 09:11 |
|
Tak for alle svarene
Jeg har prøvet at kontakte både Vasagaard, kok og rul og et par stykker af katekismus' forslag. På hjemmesiderne kan jeg ikke se, at nogen af dem præcist tilbyder at komme ud og tilberede økologisk/frilands lam og gris.
Jeg havde selv i forvejen kigget på grillselv.dk - men ifølge Dyrenes Beskyttelse er kødet for Grambogaard ikke fra helt så glade dyr, som hvis de var økologiske eller frilands.
Jeg ser lige, om nogle af dem, jeg har kontaktet, melder tilbage - og hvis der er en der passer ind i planen, giver jeg ophavsmanden til idéen point.
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 100 point Dato : 20-03-13 13:47 |
| | |
| Kommentar Fra : LTPTiger |
Dato : 21-03-13 06:32 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : plimgøj |
Dato : 22-03-13 07:47 |
|
Tak for svaret katekismus - jeg endte med "Grisen fra Kollund", hvor både pris og dyrevelfærd var helt i top.
VH
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|