|
| Kommentar Fra : Klaudi |
Dato : 27-02-13 10:10 |
| | |
| Kommentar Fra : Klaudi |
Dato : 27-02-13 10:13 |
|
Er farinen blevet hård og der skal bruges noget i en fart, kan farinen rives på den fine del af rivejernet.
Farin, der er blevet hård, bliver blødt igen, hvis der lægges et stykke brød eller et stykke æble i sukkerdåsen.
Erstatning for farin: Brug sukker og mørk tyk sirup til bagning, hvis farinen er sluppet op. Beregn 1 spsk mørk tyk sirup pr. 225 g hvidt sukker.
http://goo.gl/P923M
| |
| Accepteret svar Fra : granner01 | Modtaget 100 point Dato : 27-02-13 16:43 |
|
Skiver af rå kartoffel. Intet er bedre. Men husk at posen er helt lukket. Lad dem ligge natten over.
Jeg bruger en del farin og det er min erfaring. Jeg har ikke rådet fra en bog.
Hvis du ikke bruger farinen så tit så opbevar en kartoffelskive i posen, og skift skiven med mellemrum. Farinen tager ikke smag af kartoffel.
| |
|
Microovn på lav effekt gør tricket!
For høj effekt lugter ilde
| |
|
Jeg er i gang med forsøg!
| |
| Godkendelse af svar Fra : kammanoerup |
Dato : 28-02-13 20:28 |
|
Tak
for svaret granner01.
Tak for hjælpen
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 28-02-13 21:33 |
|
Selv tak du. Lige nu har jeg selv kartoffelskive i min puddersukker.
Jeg er vokset op med sigtebrød med pudddersukker når vi var på besøg hos farmor i kolonihaven.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|