Du skriver ikke, hvad du vil servere til kalvemørbraden?
Mangler du idéer til tilbehør / sovs??
Du kan jo også vælge at lave den indbagt, det er en festlig måde at servere stegen på til en nytårsaften:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift-hverdagsmad.php?id=14328%5C
mht chokolademoussen så ser det festligt ud, hvis du kan få fat i spiseligt guldstøv (køb evt hos Specialkøbmanden eller konditoren) og så med en mango-coulis (kold mango sovs).
Du kan også lave den lidt utraditionel og drysse lidt lakridspulver på. Hvis du portionsanretter, så kan du også pynte med en chokoladekringle. Jeg ville ikke selv bruge flødeskum, for jeg synes, det er for meget fedt. Så hellere frisk frugt (kiwi, mango, appelsinbåde uden hinde eller lign.) .
Få evt inspiration på billedet her:
http://www.hotvegan.dk/Blog/files/d7906d3c6c1d7b41dc00f880f7a9cb46-53.php
kig nederst på siden