|
| Accepteret svar Fra : transor | Modtaget 110 point Dato : 13-12-12 12:31 |
|
Den er svær at redde .
Det afhænger også af brødets tykkelse.
Hvis den er stor vil det yderste blive mørkt og tørt inden bagetemperaturen nås i midden .
Hvis du forsøger så væd brødet først udvendigt og bager det igen på næsten fuld tid, men ved 20 ° grader lavere temperatur end normalt.
Det gør ikke noget at dejen hæver koldt det tager bare længere tid, men giver også et bedre resultat.
Der er nogle som foretrækker at hæve i køleskab , natten over .
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 13-12-12 12:44 |
|
Hej o.v.n.
Hvis man koldhæver sit brød skal der kun ca. 10 gram gær i pr. brød.
Jeg tror den er svær og redde men prøv dog. Det er jo vigtigt at brøddet har en god temp. som du selv skriver.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 13-12-12 12:58 |
| | |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 13-12-12 13:32 |
|
Mit gæt er, at dejen ikke har hævet nok i køleskabet, inden du satte det i ovnen!
Så kan det ikke reddes bagefter.
Jeg har altid dej i en skål i køleskabet, man skal holde øje med det, for kort tid til hævning, så går det galt i ovnen (klistret), for lang tid falder det sammen igen (klistret).
Typisk er det fint efter 24 timer, til 3-4 døgn, derefter skal det røres op igen med nyt mel, væske, salt, og evt. lidt gær.
| |
|
Enig med Nordsted1 og frieda
| |
| Kommentar Fra : o.v.n. |
Dato : 14-12-12 12:06 |
|
Nu er forsøget gjort, brødet har været en ekstra tur i ovnen 200 grader i 30 minutter
jeg accepterer et svar når brødet er kølet ned og jeg har smagt og set på resultatet
| |
| Godkendelse af svar Fra : o.v.n. |
Dato : 14-12-12 20:20 |
|
Tak for svaret transor. Citat Hvis du forsøger så væd brødet først udvendigt og bager det igen på næsten fuld tid, men ved 20 ° grader lavere temperatur end normalt. |
det lykkedes at få et godt resultat med det brød som jeg ikke var begyndt at skære af, det andet brød hvor jeg var nået ind til det klistrede røg i skraldespanden, jeg er ikke i tvivl om at bagetiden skulle have været lidt længere, minutrundstykker er vistnok kun halvbagte ? Så hvorfor ikke bage videre på et franskbrød
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|