|
![](/images/profiles/StandardIcons/rabbit.jpg) | Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 25-09-12 21:19 |
|
Ovre hos jer bruger i nok noget pandekage-lignende dej.
Men her skærer vi æblerne i skiver - samler dem igen og de varmes i æbleskivepanden.
Husk at hælde lidt sirup ned over, så de ikke bliver for tørre...........uuuuuhmmmmm
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/embas.jpg) | Kommentar Fra : Nordsted1 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 25-09-12 21:36 |
| | |
|
Jeg tyggede også på hvorfor æbleskiver hed det.
Så jeg "revulitionerede" mine, ved at komme æblestykker i den ene, bagte halvdel og dej oven i og vendte den.
Vupti, min version af æbleskiver.
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|