|
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 30-07-12 17:24 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 30-07-12 17:25 |
| | |
|
Godt pifo, men er der ikke noget lidt stærkere?
Måske skulle jeg hellere havde spurgt om Solbær Rom??
Min første kone lavede Rum Toft,
ganske vist baseret på blommer, men solbær kan vel også bruges???
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 30-07-12 21:00 |
|
solbærrom er let:
2 dele (kilo) rom, 2 dele (kilo) solbær og 1 del (kilo) sukker (eller mere hvis du vil have den sød)
Det har jeg lavet med blandede bær fra haven for et par år siden - og det kan bestemt også bruges. Held og lykke med det
| |
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 31-07-12 09:56 |
|
Jeg bruger samme opskrift som pifo, men i stedet for rom bruger jeg vodka, da jeg synes at romsmagen ødelægger noget af solbærsmagen.
Men smag (og behag) er jo forskellig.
Mvh
dabj
| |
|
Mens de trækker, må solbærrene da forblive hele eller skal de knuses?
Bliver bærrene i Solbær rommen eller skal de sies fra inden servering??
| |
| Accepteret svar Fra : dabj | Modtaget 60 point Dato : 31-07-12 17:37 |
|
Jeg maser bærrene lidt med en grydeske, hælder hele balladen op i en ren eddikedunk.
Efter nogle måneder hælder jeg det gennem en stofsi, hvorefter jeg smager til med evt. ekstra sukker eller vodka, indtil den er som jeg synes den skal være. Spar lidt på vodkaen i dunken, det er nemmere at fylde mere på senere end tage det fra igen.
Mvh
dabj
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|