| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  vagnr   | 
  Dato :  20-07-12 13:16 |  
  |  
 
                Svært, tror jeg, forretter plejer at være noget let, og noget andet (andre ingredienser) end hovedretten.
 Hvis den har stået i køleskabet, ville jeg vente til i morgen, og lave noget mad der passer til en kartoffelsalat til jer selv, frikadeller eller pølser, fx.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  smuller54   | 
  Dato :  20-07-12 14:18 |  
  |  
 
                Jeg er meget enig med vagnr, men hvis jeg overhovedet skulle tænke noget ville det være een af følgende:
 Dampet grønne asparges og en lille portion af din kartoffelsalat anrettet på tallerken
 eller 
 kartoffelsalaten- anrettet med tomatbåde og en lille trekant med ristet rugbrød.
 og ellers kunne man supplere med en dampet fisk på begge, så indikerer det mere en forret.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |