| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                  | En god marinade til sild? Fra :  o.v.n.   | Vist : 867 gange 100  point Dato :  19-07-12 20:16 |  
  |  
 
                Fiskehandleren havde masser af sildefiletter i dag      nu har jeg spist stegte sild med nye kartofler og persillesovs så jeg er helt tyk bag ørerne, men der er stadig en del sild tilbage, stegte sild i marinade kan jeg vældig godt lide men har aldrig prøvet selv at lave dem - kun dåsesild fra supermarkedet.
 Silde filetterne er stegt, afkølet og skal i marinade inden alt for længe, har i en god opskrift?
                
                
                    
                  |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Accepteret svar Fra :  vagnr   |   Modtaget 100  point Dato :  19-07-12 21:50 |  
  |  
 
                Der er ikke noget galt med smuller54s ingredienser, men eddike, vand, sukker (ikke så meget som i gamle opskrifter til min smag) skal koges sammen med peberkorn, laurbærblade og løg i skiver 10-20 min., og køles af til marineden er lunken, før du hælder det over sildene.
 Marianden til 6 sild kunne se sådan ud
 3 dl eddike
 2 dl sukker
 2 spsk vand
 Løg (fx igen 2-3 stykker af de aflange skalotte – eller rødløg)
 Salt
 Peber
 bortset fra jeg ville nøjes med et par spsk sukker, men det er en smagssag
 Husk en dram til!
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  smuller54   | 
  Dato :  19-07-12 21:57 |  
  |  
 
                Der står ingenting om hvilket forhold.
 Det var bare det jeg mente.
 Umiddelbart som jeg husker smagte hun sig frem- hun kom eddike i og næsten ligeså meget sukker- stak fingeren i blandingen indtil hun synes det var som den skulle være, inden den blev kogt op.
 dertil peberkorn.
 Så som sagt så meget løg som portionen kunne klare.
 start med 4 dl. eddike- 3 dl. sukker - og smag til og evt. sæt mere sukker til.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  granner01   | 
  Dato :  19-07-12 22:15 |  
  |   
                
Og jeg bruger ren eddike til stegte sild, ingen vand i. Ellers sukker, salt og peber og løgringe.
 Det er pære nemt at lave og efter et par dage i eddikelagen så smager sildene himmelsk. 
 Så glæd dig o.v.n.   
                
                
                                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |