Hej Per.
Så skulle den være klar. Det lyder meget lækkert.
Den vægt angivelse der bruges "gm" aner jeg pt. ikke hvad er. Kan være du selv ved det.
Jeg prøver at kigge videre senere om jeg kan finde noget med "gm"
Hvis man ville lave den lidt om, så den ikke var vegetar mere, kunne man sagtens lægge Parmaskinke, Hamon Serrano, Bressaola, Carpaccio eller Mortadella i. (Synes jeg)
Grilled Vegetable Capachio
http://www.ndtvcooks.com/recipes/vegetablerecipe.asp?id=229
50 gm lettuce-cleaned, washed & broken
15 gm grilled onion rings
25 gm tomatoes-grilled & sliced
15 gm green capsicum rings-grilled
15 gm yellow capsicum rings-grilled
15 gm red capsicum rings-grilled
30 gm aubergine-sliced & grilled
30 gm cheddar cheese-sliced
25 ml olive oil
juice of 1 ½ lemons
15 gm basil leaves
2 gm milled pepper powder
salt to taste
20 gm walnuts-roasted & crushed
Ingredienser til 4 personer:
50 gm salat renset, skyllet og plukket i stykker
15 gm grillet løgringe
25 gm skiveskåret og grillet tomat (grillet kan også være stegt)
15 gm grillet grønne peber ringe
15 gm grillet gule peber ringe
15 gm grillet røde peber ringe
30 gm grillet skiveskåret aubergine
30 gm skiveskåret cheddar ost
25 ml olivenolie
20 gm ristede og knuste valnødder
2 gm frisk kværnet peber
Juice af 1½ citron
Smag til med salt
Fremgangsmåde:
In a bowl, add olive oil, lemon juice, salt, pepper and roasted walnut.
Mix well, season to taste.
On a platter, pile crisp lettuce in the centre.
Layer the grilled vegetables around it.
Place cheese slices next.
Drizzle the dressing over the top.
Serve garnished with milled pepper
Tag en skål, og hæld olivenolie, citronsaft, peber, og de ristede valnødder deri.
Bland det godt. Krydres yderligt efter årstiden.
På 4 tallerkner anrettes den sprøde salat i midten
Læg de grillede (stegte) grøntsager lagvis over salaten
Læg derefter osteskiverne på
Hæld dressingen over
Servér retten med friskmalet peber