|
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 110 point Dato : 03-02-12 11:16 |
|
I en passende stor skål lægger du lagvis, æblemos, sukkerristet rasp, æblemos osv.
Slutter af med en gang flødeskum øverst.
Det synes jeg er den mest friske.
Man kan også komme creme indimellem, men jeg synes det bliver for vammelt.
| |
| Kommentar Fra : bublebee |
Dato : 03-02-12 11:24 |
| | |
| Kommentar Fra : Ammitz |
Dato : 03-02-12 11:27 |
|
Sådan gør jeg:
Lav en æblemos af:
"skrælledes æbler som er skåret i små stykker, - de lægges i en gryde og dækkes kun lige akkurat med vand, får et opkog, småkoger i 5 min, og trækker yderligere 15 minutter, køler af.
Mens det køler:
Jeg hælder et glas cherry el. portvin i en skål, og lægger et lag dessertmakroner heri. Det skal trække ca. 5 min og makronerne vendes og trækker igen 5 min.
Et lag af æblemosen lægges over og drysses med makronrasp.
Dette gentages og der sluttes med et lag æblemos, så raspen bliver gennemvædet.
Lige inden servering pyntes med plødeskum der drysses med revet mørk chokolade.
Dejlig dessert.
Ammitz
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 03-02-12 11:30 |
|
Hej.
Du kan købe æblekagerasp i alle forretninger der har dagligvarer.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 03-02-12 11:31 |
|
Makroner er nu også dejlige, men det kommer lidt an på hvor sød din æblemos er, synes jeg.
Rasp med en anelse sukker, bliver ikke helt så sødt.
Go´fornøjelse
| |
| Kommentar Fra : Bøgild |
Dato : 06-02-12 17:40 |
|
Er det paneringsrasp i taler om??? Prøv dette: Lidt fedtstof i en gryde, knuste tvebakker, lidt sukker og lidt kanel. Dejlig rasp til æblekage.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|