Hej Mallie
Her er en lidt anderledes og spændende måde at servere pebrene på:
FYLDTE GRØNNE PEBRE MED SALSA
Dette fyld har fået ekstra krydderi ved tilsætning af lækker rød salsa. Alle slags peberfrugter kan bruges, men grønne er lette at få fat i og danner god kontrast til salsa.
TIL SALSA
2 store tomater, befriet for kerner, flåede og hakkede
1 lille løg, pillet og skåret i tern
1 fed hvidløg, pillet og knust
2 chilipebre, uden kerner og hakkede
2 spsk. friskhakket koriander
limesaft
salt og peber
evt. knust rød chili, hvis smagen skal være stærkere
TIL PEBERFRUGTERNE
250 g kogt ris
50 g korrender eller lyse rosiner
50 g pinjekerner, ristede
110 g gedeost
salt og peber
4 grønne pebre
4 PORTIONER
Forvarm ovnen til 180¡C.
Til salsaen blandes alle ingredienserne sammen i en lille skål. Kom limesaften i, og smag til med krydderier.
Fyldet forberedes ved at blande risen, korrender, pinjekerner og 1 dl salsa. Kom blandingen i en foodprocessor. Kom gedeosten, salt og peber i, og lad foodprocessoren køre nogle få korte omgange - blandingen skal ikke være jævn.
Skær toppen af peberfrugterne, og fjern kernerne. Kom fyldet i peberfrugterne, og sæt toppen på igen.
Sæt pebrene i et ildfast fad med vand i bunden, og bag dem i ovnen i 45 minutter. Tag dem ud af ovnen, kom den resterende salsa ovenpå, og server peberfrugterne.
PAS på med chilien, hvis i ikke er til stærke sager
mvh
Bantam