| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  Thyregod8   | 
  Dato :  04-01-12 16:06 |  
  |   |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  Thyregod8   | 
  Dato :  04-01-12 16:09 |  
  |   |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  vigil   | 
  Dato :  04-01-12 16:12 |  
  |   
                
Citat varmluftovn, varm ovn |  
  
Men sæt den endelig ikke ind i en allerede opvarmet ovn - den kan kun tåle at blive varmet langsomt op SAMTIDIG med ovnen.
 De 180 grader lyder ok for mig, da det jo netop er simredisciplinen, som en stegeso er verdensmester i - men jeg ville nok give den halvanden time, altså 90 minutter fra den bliver sat i ovnen.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  vagnr   | 
  Dato :  04-01-12 16:25 |  
  |  
 
                Du skal op på 250 grader i ca 1 time, hvis den både skal være stegt og have lækkert sprødt skind.
 Den gode gamle "Jeg steger i Römertopf" siger godt nok 50 min. v 250 grader for 2 steget kyllinger, men min erfaring siger 1 time (tror de to kyllinger er mindre end 1400 gram)
 Hvis det er en Römertopf, eller tilsvarende lerstegeso, skal den først stå i blød min 10 min, og ovnen skal være kold når du sætter soen ind.
 God fornøjelse og appetit
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Accepteret svar Fra :  karenD   |   Modtaget 100  point Dato :  04-01-12 17:34 |  
  |  
 
                Hej Pia.
 Jeg lavede kylling i min stegeso i sidste uge.
 1200g.  optøet kylling.
 Jeg satte den i kold ovn til 225 grader i en halv time og derefter 180 i en time.
 Den lå ovenpå kartofler til 5 personer, gulerødder, et hakket løg og lidt fintsnittet hvidkål og 3 dl vand. Smagte skønt. 
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Godkendelse af svar Fra :  piaskov   | 
  Dato :  04-01-12 17:37 |  
  |  
 
                Tak for svaret karenD.
 Lige præcis hvad jeg laver og den er færdig om 10. min kan jeg se.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  piaskov   | 
  Dato :  04-01-12 22:27 |  
  |   
                Citat Håber den var vellykket |  
  
Du kan tro det smagte.
 jeg havde fundet en opskrift hvor jeg lagde forskellige grøntsager i bunden og derfeter blandede en marinade med olie, hvidløg, 2 spk. citronsaft og 2 spk. honning som blev hældt / smurt over. MUMS siger jeg bare.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |