|
| Accepteret svar Fra : ans | Modtaget 310 point Dato : 31-12-11 12:08 |
|
Citat Spørgsmål:
Jeg har frosset 2 stk. ½-liters piskefløde og vil nu gerne vide, om jeg kan bruge piskefløden til flødeskum, når den er tøet op?
Og hvis det kan lade sig gøre: I hvor god tid skal fløden tøs op, før den kan bruges?
Lisa Pedersen, Solrød Strand
Svar:
Hej Lisa,
Vi anbefaler normalt ikke at fryse piskefløde ned. Hvis man vil fryse piskefløde ned, skal det være i små portioner, så kan det evt bruges i en sauce, eller hvis det er pisket til flødeskum.
Nu har du frosset fløden ned, så prøv at tage den op dagen før, du vil bruge den. Skal tø op i køleskab. Jeg har hørt fra nogle forbrugere, at de har haft held med at piske fløden til flødeskum. Men bliv ikke skuffet, hvis det ikke lykkes. |
http://arla.dk/Arla-Forum/Spoergsmaal-svar/Mad-og-opskrifter/Kan-man-fryse-piskeflode/
Godt nytår.
| |
|
Eller kom lidt sukker i fløden og pisk den.
(Ringer lige og hør, hvor meget sukker, der skal i)
Kilde: min mor.
| |
| Godkendelse af svar Fra : Avant85 |
Dato : 31-12-11 15:59 |
| | |
|
Uuuuups, min mor var ikke at træffe, så jeg glemte det, sorry
| |
|
Hvis jeg har en rest fløde, som jeg kan se, at jeg ikke når at få brugt, så kommer jeg det i en isternings-pose, så er det nemt at tage en terning eller flere til f.eks. sovs.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|