|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 16-12-11 21:33 |
|
Hejsa.
Ja og ja.
Jeg gjorde det sidste år...ingen problemer.
| |
|
Nej, det afhænger jo i høj grad af hvordan marcipanen har haft det inden den blev frosset ned,
det er med marcipan som med grøntsager, frys dem kun ned én gang...
| |
| Accepteret svar Fra : svendgiversen | Modtaget 310 point Dato : 16-12-11 21:55 |
|
Som dokumentation fandt jeg dette på nettet:
"
Ved dybfrysning er det mandelolien som tager skade. Den udskiller
forskellige indholdsstoffer i forskellige former, og efterlader
mandlen som "et tomt hylster".
Derfor vil en dybfrosset marcipan opleves som du beskrev.
"
Så brug frisk marcipan, her op til Jul...
| |
| Godkendelse af svar Fra : dabj |
Dato : 16-12-11 22:27 |
|
Tak for svaret svendgiversen.
Fandt FDB's side med marcipan, og du har ganske ret, så hun må bruge det til kage og købe nyt til konfekt.
| |
|
Tak for det,
og jeg er glad for at man endnu kan blive blive belønnet for at sige sin ærlige mening,
alt for mange her i kandu lefler efterhånden for at tækkes spørgerens slet skjulte dagsorden...
Og hvad opnår de ved det, ud over de mange helt værdiløse points?
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|