Denne her er en jeg har fået for mange år siden, har aldrig nået selv og lave den, men den smagte dejligt.
God fornøjelse
og skriv gerne tilbage hvad du syntes om den :0)
Chokolade Oatmeal Cake
Oversat fra engelsk.
Ingr:
1 ½ kop havregryn
½ kop smør
1 kop kogende vand
1½ kop brun farin
2 æg, let sammenpisket
1 tsk ren vanilje ekstrakt eller 1 stang hvor kornene er most lidt ud i farinen.
1 kop mel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
½ kop mørk kakao
En knivspids kanel
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 175 grader.
Smør elle spray en springform med et tilpasset stykke bagepapir i bunden. Eller en 1/4 str af en stor bradepande.
I en stor skål blandes havregryn, smør og det kogende vand.
Bland det godt og sæt tilside til afkøling.
Pisk farin, æg og vanilje, bagefter føj så havregryn blandingen , røres godt rundt .
Sigt mel, natron, bagepulver, salt, kakao og kanel. Føj til våde ingredienser og bland godt. Hæld dejen i springformen.
Bages v. 175 grader i en alm. ovn i ca. 35 – 40 min .
Prøv at sætte en tandstikker i midten, den skal komme nogenlunde ren op. Afkøles i mindst 10 minutter før servering.
Man kan lave en osteglasur til :))