|
| Pickles Fra : pifo | Vist : 2885 gange 100 point Dato : 25-07-11 18:20 |
|
Det er efterhånden mange år siden, jeg har lavet pickles, men nu kunne jeg tænke mig at gøre det igen.
Jeg har googlet mig til en del forskellige opskrifter, men hvilken er bedst? Den med eller uden fløde?
Er der nogen af jer, der har specielle tricks, der gør, at jeg får lavet en super pickles? Altså lad mig høre familiehemmeligheden
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 25-07-11 18:50 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 25-07-11 21:30 |
|
Jeg kan huske at når min mor gik amok i syltesæsonen lavede hun også pickles, men brugte den samme standardlage med syltekrydderier som til alt det andet.
| |
| Kommentar Fra : Dulcona |
Dato : 25-07-11 22:31 |
|
Der findes mange typer pickles, men min foretrukne opskrift er den som er i Tørsleffs "Den grønne syltebog" på side 94 - "Sød sennepspickles" Jeg laver den 2 - 3 gange om året og ikke kun i syltesæsonen, da samtlige ingredienser kan fås hele året.
Skal man købe sit pickles, kan jeg anbefale Cerveras Picalilli den grove. Den er meget lig den fra "Den grønne syltebog". Den fås også i en findelt udgave og er eminent til hjemmelavet remoulade. Det er meget forskelligt, hvor man kan købe den, men f.eks ved jeg, at Super Best i Charlottenlund fører den og den koster ca. 25 kr. for et glas. Metro fører den i større portioner...3/4 kg og 3 kg bøtter.
| |
| Accepteret svar Fra : Dulcona | Modtaget 100 point Dato : 25-07-11 22:38 |
|
Hov..hemmelighed ved jeg nu ikke om det er, men pas på grøntsagerne, når du blancerer (de skal KUN overhældes med kogende vand) dem. Senere efter saltning og udavnding skal de have et opkog i lagen og det skal altså kun lige været opkog.
Jeg gør det, at jeg koger lagen op uden grøntsager og smider så grøntsagerne i når lagen koger. Lagen går hurtigt af kog og de skal nemlig kun lige smage varmen, så de forbliver sprøde og lækre i den færdige pickles. Der er ikke noget så klamt som sjasket og blød pickles.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|