[Materials]
Ræddike (medium) 2 stk., Forårsløg 50 g, Persille (måske persillerod?) 50g, Et fed hvidløg, Ingefær 20g, saltede rejer 1/3 kop, rød pebber pulver 1/2 kop, fersk Østers 1/2 kop, Køkkensalt 2 tsk, sukker 3 tsk, sesam pulver med salt 3 tsk, Groft salt (noget?)
[ Salt down radish ]
a. Afpil og trim ræddikerne, skær dem i 2 cm. lange trekantede strimler.
b. Put disse i en stor åben skål.
c. Drys med salt og lad dem hvile i 2 timer.
d. Afskyl og aftør.
[Make materials]
Rød pebber pulver: Bland rød pebber pulver med vand.
Forårsløg, persille: Aftør og snit disse i 3 cm. strimler.
Hvidløg og ingefær: Snit disse fint.
Fersk østers: Rens disse i saltvand (samme styrke som havvand).
[Fix Kimchi]
a. Bland saltede ræddiker med noget rød pebber pulver så disse får farven rød.
b. Tilsæt og bland de snittede grøntsager, hvidløg og ingefær.
c. Tilsmag med salt og sukker.
d. Til sidst pynt / top op med uåbnede ferske østers.
*As raw oyster which makes kimchi tasty is easily fermented, it is not
available in case of long-term storage.
* Fortæller bare at denne ret ikke kan langtidslagres da den vil påbegynde at gære. Gælder nu i øvrigt alle fiske og skaldyrsretter.
God appetit...
Søren