Hvis jeg så for pokker bare havde læst brugervejledningen først
Der er følgende:
Grundopskrift, mælkeis
3 pasteuriserede æggeblommer
3,5 dl mælk
70 g sukker
Varm mælken langsomt op, til der dannes små bobler.
Pisk æggeblommer og sukker grundigt, til sukkeret er helt
opløst. Hæld æggemassen i mælken lidt ad gangen, og varm
blandingen, til den begynder at blive lidt tykkere. Lad blandingen
køle af i køleskabet i ca. 2 timer. Hæld blandingen i apparatet,
mens rørevingen kører rundt. Omrør blandingen, indtil den har
den ønskede konsistens.
Tip:
• Tilsæt f.eks. blendet frugt, revet chokolade eller andre
ingredienser efter ønske.
• Alt efter hvor cremet isens konsistens skal være, kan du
erstatte mælken helt eller delvist med piskefløde.
• Du kan også vælge at erstatte mælken med yoghurt og
dermed lave yoghurtis.
Der var også en på vand til sorbet.
Men lader den lige stå åben.
Kunne godt tænke mig at høre hvad andre har erfaret