|
| Accepteret svar Fra : piaskov | Modtaget 110 point Dato : 14-09-10 21:52 |
|
Hejsa smuller.
Den mulighed du har er at skære dem lidt op i ryggen...event. lave en lækker fiskefars og "fylde" dem med.
Der efter lægger du dem i bradepanden og hvidvinsdamper dem. Læg lidt limeskiver på toppen hvor du har lagt farsen ind.
Det smager så englene synger. Men kræver naturligvis lidt størrelse på fiskene.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 14-09-10 21:55 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : smuller54 |
Dato : 14-09-10 23:29 |
|
Tak for svaret piaskov.
Men jeg tror jeg vælger at lave fileter af dem. Synes det lyder for tungt at lægge fars i. Men tak for hjælpen ellers.
jeg kan ikke lige vente på flere opskrifter- det skal jo laves imorgen.
Og så har jeg masser af ideer- måske det bliver til et tip
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|