|
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 11-09-10 14:13 |
|
Hej pifo
Øjhh det lyder lækkert !
Ligesom Nordsted1 er jeg vild med dem, der er fyldt med flødeskum og peberrod (gerne så det river lidt i næsen)
Jeg ved ikke om denne her passer til menuen - men jeg synes under alle omstændigheder at de er lækre...
Fyldte tomater m/ guacemole
Tilberedningstid: 15 min.
8 store tomater
Guacemole af 6 avokadoer (se næste opskrift)
25 g hasselnødder
Toppen skæres af tomaterne, som udhules med en ske. Fyld tomaterne med guacemole, drys hakkede hasselnødder over og sæt tomat-toppen på. De fyldte tomater kan evt. lægges på et salatblad og spises som forret.
Guacemole
Tilberedningstid: 5 min.
6 avokado
1 tsk salt
1 spsk citronsaft
evt. 2 spsk yoghurt naturel / tykmælk
Avokadoerne skrælles og stenene fjernes. Alle ingredienser blendes eller moses sammen. Serveres med det samme da guacemolen bliver brun af at stå i længere tid.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 11-09-10 16:03 |
|
Alternativ peberrodscreme:
200 g græsk yougurt 10 %
2 spsk. reven peberrod
1tsk. sukker
1 tsk. hvid balsamico eddike
salt og peber.
evt. drys med persille/fint revet peberrod
fra suværene salater og buffeter
Jeg har ikke selv prøvet den, skal jeg indrømme, så det er jo lidt ved siden af til dit spørgsmål.
synes bare det lød lækkert
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 11-09-10 16:05 |
|
Ok de varme tomater har jeg prøvet:
Halver tomater, skrab pulpen ud.
tilsæt hakket persille med lidt presset hvidløg ( brug lidt af saften fra pulpen)
sæt på bageplade, drys med salt og rasp og varm i ovnen til de har taget farve i kanten.
| |
| Kommentar Fra : spam-free |
Dato : 11-09-10 16:47 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 11-09-10 17:13 |
|
Uh, jeg er da vist besværlig
Det skal være fyldte tomater - og så varme
Jeg forestiller mig fyld af champignon, bacon eller andet...???
Hvidløg og persille er bestemt godt, og måske skal jeg ende med det. Havde bare forestillet mig noget med mere "gods" i.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 11-09-10 18:49 |
|
hej
du kan sagtens supplere med lidt ristede champignon og evt. lidt ricotta, så det samles lidt.
hvis du vælger den løsning.
| |
| Godkendelse af svar Fra : pifo |
Dato : 23-09-10 13:26 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|