|
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 30-05-10 12:38 |
|
Det ville jeg ikke turde skyde på. Det afhænger af mange ting. Størrelse osv.
Det mest sikre er at anvende et stegetermometer, så du kan se hvornår kødsaften er ok.
| |
| Accepteret svar Fra : LuffeA | Modtaget 110 point Dato : 30-05-10 12:53 |
|
Pil dem ud af indpakningen og læg dem i en plastpose, sug luften ud, bind posen og ned i en spand vand fra den kolde hane, så burde der gå max 3 timer.
Før i tiden lod vi den kolde hane løbe meget stille så vandet ikke blev iskoldt, men det har ingen råd til mere
Kan Du finde mindre stykker på tilbud, lår eller bryst, er de også hurtigt tøet op.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-05-10 12:59 |
|
PS. Når kyllingen er halvt tøet op er det jo også lettere at skære den ud.
Hvis den er skåret helt ud inden den koges så smid også skroget i gryden så kraften fra dette ikke går til spilde, suppen koger Du så bare ned og fryser, det er et skønt tilskud hvis Du en dag skal lave en anden ret.
| |
| Kommentar Fra : lham |
Dato : 30-05-10 13:22 |
|
Har du micro ovn kan du jo optø dem der på optøningsprogram, burde gå hurtigere da alt kødet jo tilføres samme energi og optøning derfor ikke kun foregår fra overfladen.
Kogning kernetemp mindst 70 grader for safe
| |
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 30-05-10 15:27 |
| | |
|
Og så huske at fjerne posen med indmaden i den frosne kylling......
Brun og kog kyllingen sammen med suppeurter - selleri, gulerod, andre rødder, løg - og suppevisk (jeg har kogt fon på selleritoppe og frosset dem ned. Så har jeg det allerbedste til suppen hele året.
Selleritoppen(suppevisken) kan man også blanchere og så fryse ned.
Skøn kyllingesuppe!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|