Lej en gæstekok
http://www.foodmanagement.dk/raadgivning5.htm
Lad en af vores landsdækkende kokke "sætte liv i gryderne" ved jeres komfur og få gode råd, fif og nye teknikker til glæde for jer selv og jeres kunder. Kokken tager fat i både produktion, anretning, servering og præsentation af maden - selvfølgelig med udgangspunkt i, hvad I har behov for. Vi bliver i fællesskab enige om tilrettelæggelse og indhold - I kan også vælge at lade kokken få frie hænder. I bestemmer selv om gæstekokken skal være hos jer 1 dag eller i flere dage. Kokken kan også bruges som jeres temainspirator ved f.eks. asiatiske dage, smagens dage, tapas-dage eller andet godt til stimulation af smagsløgene… …
Få råvarerne anvendt på en ny måde
Få øjnene op for nye anretningsmetoder
Få inspiration til nye menusammensætninger
Få nye gastronomiske oplevelser - i dagtimerne, mens produktionen "kører"
Få kunderne til at mærke jeres udviklingssignalement
Få en fælles oplevelse i egne rammer - og en ekstra "hånd"
Kontakt os og lad jer inspirere af en landsdækkende gæstekok.