|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 25-12-09 18:35 |
|
Ingelein god jul til dig.
Men når det så er sagt Citat Det viste sig så i dag, at det var det rene "smuller" jeg stod med. Det kunne overhovedet ikke skæres i skiver. |
Man kan IKKE skære skiver af en varmrøget laks.
Den er så mør at det er uladsiggørligt.
Det kan du IKKe klage over,...desværre.
Citat Hele Brystfladen var en udtværet fedtet masse, som om der slet ikke var skind på - eller at skindet var raspet af i maskine eller med en groffil. |
Den skal du så klage over. Bytte den kan du jo ikke fordi i skulle bruge den.
Du skulle ha' taget et foto af den og vist det frem til slagteren. Så havde der måske været håb.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 25-12-09 18:37 |
|
Bortset fra det ingerlein...så køb altid din fisk hos en fiskeforretning.
De er altså bedre til det. Jeg ved godt det så er dyrere ,men tilgengæld er det også bedre.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 25-12-09 18:59 |
|
Citat men efterhånden er der ikke mange fiskehandlere, |
Nej vagnr desværre ikke men det har jo sine grunde.
Hvis folk købte fisk hos en fiskehandler så ville der ikke lukke så mange.
Det samme gælder for en slagter.
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 25-12-09 19:19 |
|
Igen helt enig, piaskov.
Men jeg tror det med at handle hos fiskehandler eller slagter contra supermarked handler mindst lige så meget om tid som om penge, der er sjældent slagter eller fiskehandler i indkøbscentret.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 25-12-09 19:30 |
|
Hej
Ja, jeg kan da godt se at jeg ikke kan klage til slagteren over at laksen smuldrer, men han anbefalede det jo i stedet for gravad laks. Han har garanteret heller ikke vidst at det ikke kunne skæres i skiver. Men hvad bruger man det så til???
Anden har jeg taget billeder af - heldigvis.
Ja, det med fiskehandleren ville koste en køretur på 25 km, men vi køber også helst fisk hos en rigtig fiskehandler.
Mange hilsner
Ingelein
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 25-12-09 20:20 |
|
Hej vagnr
Citat Men IKKE i tynde skiver på surbrød |
Næh, det kan jeg indse ville være en kunst
Hilsen Ingelein
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 25-12-09 20:52 |
|
Citat Jeg plejer at servere varmrøget laks lun som forret med fx noget stuvet spinat |
Kors, jeg har faktisk spist smørdampet hel spinat med laks lige FØR jeg læste denne tråd
Dog supplerede jeg med ris da det var hovedretten.
| |
| Godkendelse af svar Fra : ingelein |
Dato : 25-12-09 21:23 |
|
Tak for svaret vagnr.
Så ved jeg, hvad jeg skal servere for børnene på søndag.
Mange hilsner
Inglein
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 25-12-09 21:31 |
|
> ingelein
Til børnene kan Du også "strække" spinaten med lidt pasta istedetfor stuvning eller jævning, spinaten skal så bare svitses med lidt smør og et skvæt fløde. Salt, peber og sukker efter behag.
Stuvning kan man altid lave til hverdag når der skal spares på råvarerne og man helst skal være mæt.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|