|
![](/images/profiles/StandardIcons/vonduck.jpg) | Kommentar Fra : malmin ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 25-11-09 18:40 |
|
Man kan ikke smage det, men dine brunekager bliver måske lidt "tunge" da natron er et hævemiddel.
malmin
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/dog.jpg) | Godkendelse af svar Fra : snusi ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 25-11-09 18:48 |
|
Tak for svaret frieda.
Dejligt med hurtigt svar, selvom jeg jo bliver nødt til at lave en ny dej ![Glad](images/smileys/glad.gif) øv øv
snusi
| |
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : frieda ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 25-11-09 18:52 |
|
Værd at prøve.
Lad os endelig vide,hvordan resultatet bliver.
Held og lykke
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|