|
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 23-10-09 18:05 |
|
Kog dem lidt først. og efterbrun/sprødsteg dem så
Gør jeg altid
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 23-10-09 18:06 |
|
Må desværre selv lave min fiskefars, da jeg jo bor i udlandet.
Desværre; ikke fordi de ikke smager enormt godt, men fordi jeg HADER at gøre kødhakkeren ren.
| |
|
Jeg har prøvet med en æggehvide pisket i min hjemmerørte fars og det virker for mig!
Det "ligesom hæver" dellerne hos mig!
MV2
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 23-10-09 18:44 |
|
Som sagt.
Form dem som du ville kødboller til kødboller i karry (jummy). Kog dem lidt (vand med et par laurbærblade, pebberkorn) til de er fast.
Og steg dem så.
Virker.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 23-10-09 19:04 |
|
Jeg tænkte nok det var noget med det der varme, men kunne ikke fange temperaturen.
synes nok jeg havde hørt om det et sted, men det du skriver vagnr, betyder at jeg skal starte meget lavere end det jeg har gjort.
og ellers huske det med at piske til skum inden
| |
| Kommentar Fra : malmin |
Dato : 23-10-09 19:30 |
|
Jeg kender en der kommer en ganske lille smugle bagepulver i farsen - det kan ikke smages, men de er altid høje, og bliver i den facon som de er formet til.
Jeg har ikke selv prøvet, kun smagt!
malmin
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 23-10-09 19:45 |
|
Hej med dig
Du skal sørge for at komme MANGE ægblommer i det er et hævemiddel i sig selv.
Dernæst skal du ...som en anden skriver...komme lidt bagepulver i.
Og så steg dem i RIGELIGT og VARMT svinefedt.
Jaja jeg ved det godt alle sundhedsguruer her....men det PASSER altså.
| |
| Godkendelse af svar Fra : smuller54 |
Dato : 23-10-09 19:55 |
| | |
|
et lille apendix til ovenstående tråd, når jeg fryser en god færdig fiskefars , og så efterfølgende tør op og steger så gryner det irreterende , kunne man klemme det her ind i tråden
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|