|
| Fiskens navn Fra : annespil | Vist : 1035 gange 147 point Dato : 11-03-09 13:16 |
|
Hej
Jeg har fået nogle fisk som ser således ud: sølv grå/lidt grønt skær, gennemsigtig orange finner, sort halerod strækker sig lidt op ad kroppen og ned i halefinnen. De er ca. 6-7 cm, alm. fiskebygning, ret livlige. Jeg kan IKKE finde dem i nogen bøger. Måske en barbeart? På forhånd tak hvis nogen kan hjælpe
| |
| Accepteret svar Fra : Cirkelinedk | Modtaget 157 point Dato : 11-03-09 13:39 |
| | |
|
sidder og klukker over vendingen:. alm. fiskebygning !! *griner*
| |
|
Er det en akvarie fisk eller en rigtig spisefisk?
Fodres, steges eller koges??
| |
|
Annespil Det var dejligt du fandt den
| |
|
Ja det skulle bestemt tages positivt..det var ikke for at latterliggøre dig..slet ikke. Jeg synes det var et fedt udtryk *GG*
| |
|
Derimod var min bemærkning mere for sjov.
Undskyld, og husk nu at acceptere så Cirkelinedk kan få sine points...
| |
| Godkendelse af svar Fra : annespil |
Dato : 13-03-09 09:45 |
|
Tak for svaret Cirkelinedk.
Også tak for de andre fine og humoristiske bemærkninger. Fiskene kan strengt taget spises rå i en mundfuld om du vil; men jeg fodrer dem nu.
| |
|
Tak annespil. Vi er her for at hjælpe hinanden God week-end til alle.
| |
| Kommentar Fra : VeGmA |
Dato : 15-03-09 17:30 |
|
Hey alle .. jeg ved ikke rigtigt hvordan man bruger kandu.dk :D.. men altså jeg har et spørgsmål om mit eget akvarie.. Men i kan jo svare her vis det er.. jeg har et akvarie på 54 l. og har 10 neon fisk og 3 skarlae i ville høre om hvor mange fisk jeg ca kunne have i mere ??
| |
|
1 cm fisk ( voksen fisk) pr liter vand.
For det første skal man ha mindst et 250 liters for at ha scalare.
Når du har scalarene i det 54 liters, så kan du ikke ha flere fisk i. Scalarene skal ha plads og gerne masser af plads.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|