|
| Accepteret svar Fra : ram2 | Modtaget 217 point Dato : 31-03-03 07:06 |
|
Brun dem kraftigt af på en meget varm pande, og smid dem derefter ind i ovnen på 220 grader. De skal ca. ha' et kvarter.
Standard udrustning er bløde løg, hvide kartofler, skysauce og surt.
Hvis du ønsker andet til, er det kun din egen fantasi der sætter en begrænsning.
En variant fra mine unge dage er:"Towers steak". Du gør det samme med bøffene, men i stedet for bløde løg, hakker du et bundt kruspersille, rå løg og blander dette med tørret basilikum (eller frisk). Skær en smørbjælke og tril den i denne blanding, og læg den på en citronskive oven på bøffen når den serveres. Dertil skysauce og en sjov kartoffel og evt. salat.
Men nu er det jo ikke en Engelsk bøf mere. Prøv den - den er go'
mvh
Ram2
| |
| Godkendelse af svar Fra : fjordglimt |
Dato : 31-03-03 07:51 |
|
Tak for svaret ram2.
Det lyder godt det vil jeg prøve det ser spændende ud.
Mvh Fjordglimt
| |
|
Hej ram2.
Jeg vil spørge hvor lang tid vil du stege dem og også hvor lang tid i ovnen og hvor lang tid før gæsterne kommer da de er inviteret til kl. 18.
Mvh fjordglimt
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 31-03-03 08:31 |
| | |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 31-03-03 09:56 |
|
Hej fjordglimt.
Tak for tilliden. Jeg kunne forstå på dig, at de skulle være gennemstegte (ødelagte). Inden gæsterne kommer gir' du dem turen på panden i ca. 1 minut på hver side, hvis det er normale bøffer, og de vejer mellem 200 og 220 gr.
Husk panden skal være meget varm, og kun en smule fedtstof på den - de skal jo ikke frituresteges - ud med dem og op i et fad med et vistestykke over (rent).
Ca. 1 kvarter før I skal spise, sætter du dem i en forvarmet ovn 220º C.
Ud med dem op på et fad og anrettes eller på tallerken (varm dem) hvis du anretter enkeltvis.
Clan skriver, at de skal hvile inden du serverer dem. Det er nu mest aktuelt ved udskæring af hele stege, og når bøfferne alligevel er gennemstegte, er det vist begr. hvor meget blodbad det kan blive til.
God fornøjelse.
Ram2
| |
|
Hej ram2
Jeg er ikke ude på at ødelægge dem men jeg har desvære nogen som ikke kan tåle at de er røde, men jeg kan godt lide at de har et svagt lyserødt skær og ihvertfald skal de ikke frituressteges. Jeg siger tak for dien gode forslag.
HEJ. Mvh fjordglimt
| |
| Kommentar Fra : AZerikrc |
Dato : 01-04-03 16:36 |
|
Engelske bøffer lavet af kronhjorte, kan jeg stærkt anbefale istedet for traditionel Engelske bøffer af okse.
Opskriften kan komme senere hvis det ønskes.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 02-04-03 00:07 |
|
Lyder spændende.
Er det ikke ret dyrt?? Bliver det ikke meget tørt? Der er jo normalt ikke noget fedt af betydning i vildt.
Lad os få opskriften.
Mvh
Ram2
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|