|
| Forslag til tilbehør mex mad ? Fra : Mallie | Vist : 918 gange 100 point Dato : 07-11-08 10:33 |
|
Vi skal have Enchiladas med kylling på lørdag.
Jeg vil gerne have forslag til en KANON salat til mexicansk mad.
Forslag til en dessert modtages også gerne
/Mallie
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-11-08 10:37 |
| | |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 07-11-08 10:53 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-11-08 11:00 |
|
Er det mig som ikke fatter en skid? Gik sp. ikke på en salat og en dessert??
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 07-11-08 11:02 |
|
En dessert her.
Citat Guacamole Cheesecake
12 portioner
100 g rugbrød
100 g smør, smeltet
6 plader husblas
3 spsk vand
2 avocadoer
1 æble, skrællet og skåret i tern
200 g Philadelphiaost
2 dl creme fraiche
1 limefrugt, saften
100 g Tortilla Chips, Saltet
1 ps. Guacamole Mix
TILBEREDNING
Knus/smuldr rugbrød og tortilla chips i en mixer. Tilsæt smør og bland det hele godt. Tryk massen ud i en springform (24 cm i diameter) og stil den i køleskabet.
Smelt husblas over et vandbad. Bland avocado, guacamolemix, æbler, ost, creme fraiche og limesaft.
Tilsæt den smeltede husblas i en fin stråle og bland godt. Hæld massen i formen og stil kagen i køleskabet i ca. 4 timer.
Server guacamole cheesecaken til grillede kyllingelår eller til gravet laks. Hvis det skal være mere luksuøst, kan man tilsætte laksestykker i guacamolen og servere kagen som forret eller til buffet. |
Fundet i kogebogen
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-11-08 11:08 |
| | |
| Kommentar Fra : Mallie |
Dato : 07-11-08 11:15 |
|
Klumme hvordan gør du det ?
Måle forhold ??
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-11-08 11:18 |
|
Jeg har ikke selv lavet det, men fået det på restaurant i Malmö. Det var godt, og specielt LOOL
| |
| Kommentar Fra : Mallie |
Dato : 07-11-08 11:25 |
|
Var det noget i denne stil tror du ?
Chokoladeis med chili:
1 tsk rødt chilipulver
3 spsk mørk rom
3 spsk sort kaffe
50 g smør
250 g mørk kogechokolade (brækket i mindre stykker)
1 tsk vanillesukker
6½ dl fløde
3 pasteuriserede æg
200 g sukker
I en gryde røres chili, rom, kaffe, smør og chokolade sammen ved meget svag varme. Når massen er smeltet og glat, tages den af varmen og 2½ dl af fløden røres i. Æggene røres cremede og hvidlige i en afkølet skål. Sukkeret piskes herefter i, lidt ad gangen, og dernæst resten af fløden i små portioner, det skal ende med at være en cremet masse. Chokolademassen vendes i med blid hånd, til massen er ensfarvet. Hældes i form, dækkes til og fryses. Tages ud 10 til 15 minutter før den serveres.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-11-08 11:30 |
|
Den opskrift lyder edderbroderemig knald godt ....savle savle...... Der hvor jeg fik chili en mas var på denne restaurant. http://www.chilibar.se/?page=start Det var utrolig lækker mad, men liiiidt stærkt, når man fik chili hele vejen igennem. Men på deres kort på nettet figurerer der ikke så meget chili?? Jeg har lige talt med Sverige og det er den rigtige forretning??? Anyway...har du mod på at lave den opskrift du her angav, så bare kom i gang...den er SUPER
| |
| Godkendelse af svar Fra : Mallie |
Dato : 21-12-08 10:16 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|