|
|
Spise hestekød....
Jeg har lige et spørgsmål/kommentar til JBS_Bonde:
Altså, jeg kunne ikke drømme om selv at spise hestekød, nok fordi jeg selv rider en del, men jeg har ikke noget imod folk der gerne vil spise det, (bare jeg selv er fri!)
Men nu til spørgsmålet: Hvad smager det egentlig af? Altså smager det specielt, eller smager det som ko/gris?
Håber du vil svare, for nu har jeg endelig fundet en at spørge..
JydenfraJylland
| |
| Kommentar Fra : skingur |
Dato : 16-03-03 19:02 |
|
Hej jydske jyde!
jeg har såmænd heller ikke selv smagt hestekød, men en af mine madglade venner har betroet mig, at det mest er ko-agtigt (altså mørkt kød og ikke lyst som gris) og at det kun smager sødligt (hvad de fleste siger), hvis det er modnet forkert. Og det er det oftest, fordi det bliver modnet ved samme temperatur som oksekød. Det skal det ikke! Hest skal modne ved en temperatur, der er 1 - 2 grader lavere end den, ko modnes ved!
Hilsen Christina, der til enhver tid hellere vil spise en ko end en gris eller en hest!
| |
|
Okey.. Tak for svaret på mit spørgsmål skingur..
| |
|
uhhha jeg vil aldrig spise heste kød!!!!!!!!!!!!!
Knuz Clara
| |
| Kommentar Fra : viask |
Dato : 28-07-03 16:43 |
|
Nej, uuuuuuhhhhh...man spiser ikke sin bedste ven,vel?!!
| |
| Kommentar Fra : IceCap |
Dato : 28-07-03 18:29 |
| | |
|
Hvis man spiser hestekød - så undgår man at hestene bliver fraget hele vejen gennem europa. Istedet bliver de slagtet her og spist her. Slagtet bliver de uanset hvad.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 26-10-03 07:53 |
|
>Skingur.
Sad lige og kiggede på gl. sp. Fin forklaring på smagen af hestekød.
At hestekød smager sødt er en af disse typiske folkevandrehistorier.
Højt sat, så har 80 % af den danske befolkning ikke smagt hestekød, og 90 % af dem vil sige at hestekød smager sødt. Hvor ved de det fra?? Joe... det ved de, fordi de er blevet fortalt, at sådan smager det.
I øvrigt har Icecap ret - slagteren i Nibe leverede, da jeg boede i pastoratet, glimrende velhængt hestekød. Foruden dette kunne han lave en helt vidunderlig røget Grævlingekølle. Og hvordan smager det så? - som røget dyrekølle - serveret med lun røræg og purløg.
Mvh
Ram
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|