|
| Smørcreme på forhånd? Fra : Chamira | Vist : 2594 gange 50 point Dato : 24-08-08 16:48 |
|
Hejsa,
Min datter har fødselsdag i morgen og vi får børn til fødseldag, men jeg er alene lige netop i morgen, så jeg vil gerne forberede så meget som muligt på forhånd.
Jeg plejer at lave smørcreme samme dag, som jeg skal bruge det, men tænker, jeg måske kan lave det idag, og så bruge det i morgen, ligesom jeg gør med Marshmallowfondanten... kan man det?
Altså, lave smørcremen og sætte på køl. Lade få stuetemperatur i morgen, så smørret igen er blødt og så bruge det i sprøjtepose?
Jeg søger kun [U]personlige [/U]erfaringer (gerne inkl. den opskrift der er brugt!)
Links/Google henvisninger ignoreres!
Tak for jeres svar.
Mvh,
Chamira
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 24-08-08 17:50 |
|
Jeg bruger denne i lagkage (en høj en, lige så høj som jeg har lyst til at bage bunde)
Smørcreme til lagkage
125 g smør
125 g flormelis
25 g kakao
1 æg
Jeg har ikke prøvet at lave den med smør, men med mælkefri margarine (allergi), og der blev cremen blød, jeg kan blive i tvivl om den også vil det, hvis du bruger smør
Tillykke med datteren
| |
| Kommentar Fra : Chamira |
Dato : 24-08-08 18:46 |
|
Hej Nordsted,
Tak for tillykket og opskriften.
Synes bare ikke helt, jeg får svar på det jeg spørger om!
Altså... om den kan laves dagen i forvejen!
Jeg bruger normalt denne opskrift, men bruger så også smørcremen med det samme:
250 g. smør, 500 g. flormelis, 1 tsk kogende vand, 3 tsk vanillesukker og så enten frugtfarve eller kakao afhængigt af, hvad farve jeg skal bruge.
Jeg er bare bange for, at den måske ikke vil blive god efter et døgn i køleskab, og bliver for stiv til at kunne bruges i en sprøjtepose.
Mvh,
Chamira
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 24-08-08 19:25 |
|
Min opskrift kan sagtens holde i flere dage
Hvis du skifter smørret ud med margarine, bliver det blødere, men om du kan bruge en sprøjtepose, kan jeg desværre ikke svarer dig på
| |
|
Margarine Nordsted1??
Vil du spise margarine med sukker og vanille?
| |
|
oki Nordsted1 - så skidt da.....
Chamira - jeg har også brugt kun smør rørt op med vanille og ikke andet.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|