|
| Amatørkok på afveje Fra : Klumme | Vist : 976 gange 20 point Dato : 26-06-08 20:50 |
|
Nedenstående er et klip fra en mail jeg sendte i dag til en landmand, som jeg har handlet hos i lørdags på Farmers market. Man skal kunne grine af sig selv, så er det ikke helt galt, og her må jeg sige, at jeg efter først at have været edder ond, skreg af grin... af mig selv
Citat Hej Per.
I går havde jeg ikke fået købt ind, så jeg besluttede at tage den leverpostej, som jeg købte af dig på markedet i Jægersborggade. Jeg er ham du holdt nogle varer for, mens jeg tøffede rundt, hvis du husker det. Så har du ligesom fået et ansigt på.
Jeg tøede leverpostejen op, og havde noget dejligt frisk rugbrød og nogle hjemmesyltede rødbeder og noget godt fedt. Hvad mere kan man ønske sig til en god leverpostejmad.
Men jeg må sige, at jeg mildest talt var mere end skuffet. For at sige det lige ud, så smagte det af helvede til. Jeg måtte bestille en pizza den aften og lovede mig selv, at du skulle få det at vide næste gang jeg så dig, så du kunne forstå det
Senere på aftenen skulle jeg smide noget i affaldsposen og fik øje på den plast som leverpostejen var emballeret i, og så at den faktisk skulle en tur i ovnen før den skulle spises. Det var jo en anden snak, og jeg må sige, at den smager fantastisk godt....da den havde fået en tur i varmen en times tid.
Hvad Marios Salsiccia pølse angår, må jeg tilstå, at det ikke lige var mig. Kødkvaliteten er fremragende og stegefastheden ligeså, måske en anelse for mager men jeg bryder mig simpelthen ikke om den syrlige krydderismag. Sån er det. Nogen kan li moderen andre datteren, og jeg foretrækker nok den alm. danske medister, som jeg vil prøve hos dig næste gang..
Ellers er jeg godt tilfreds, men synes lige du skulle høre hvor åndsvagt en ellers rutineret amatørkok kan komme galt af sted. |
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 26-06-08 20:57 |
| | |
|
ÅH Klumme sikke billeder jeg får på nethinden
Johan Herman Wessel :
Kierlighed og Smørrebrød
At Smørrebrød er ikke Mad,
Og Kierlighed er ikke Had,
Det er for Tiden hvad jeg veed
Om Smørrebrød og Kierlighed.
| |
|
Lyder klamt - godt det ikke var gæstemad
| |
|
ja klumme den var sgu god !!!!! men det var nu godt du opdagende det med bagningen , så var der da lidt succes til sidst. , uha da ja sådan en god fedtemad med leverpostej og rødbeder er stadig lækker
den går nok aldrig af menukortet
hilsen chicapigen
| |
|
Ha, ha - dansk er finurligt - ville lige google lidt på billeder = rå fyr . Resultat en masse om fyrretræ. Prøvede så med "rå" - hvad sker der - jo mange fine billeder af Bambi
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 26-06-08 21:43 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 26-06-08 21:45 |
|
JA Ans... og den smagte bare godt
Bambi...LOOl Det er lige mig
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 26-06-08 21:47 |
|
Citat Man skal kunne grine af sig selv, så er det ikke helt galt |
Joo Dova. Det er netop det jeg mener, og kan man så osse få andre til det, så er vejen jo banet for en kunstnerisk karriere, og det går kun ud over en selv. Den forskellighed i farve tilskyndede jeg økologien LOOL
| |
|
Citat Man skal kunne grine af sig selv, så er det ikke helt galt |
Hej igen Bambi - hvor har du ret - hvem har ikke prøvet at dumme sig........... også i køkkenet
Jeg skulle engang (for maaaaaaange år siden), lave en dressing, hvor cayennepeber var en vigtig ingrediens. Kendte det ikke, troede det var sådan lidt a la rosenpaprika - da dressingen ikke tog farve, trods den afmålte mænge cayennepeber, ja så fik den bare et skvæt mere - SÅDAN fin rød farve!
DET VAR TIL GÆSTER!
UHA UHA
| |
|
Ja, man skal ikke skue hunden på hårene, er der et ordsprog der siger.
Jeg lærte: Man ikke skal skue maden på farven
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 26-06-08 22:36 |
|
Dette gir mig egentlig lyst til at oprette en tråd : "Bedste kvajer i et køkken".
Har der tidligere været nogen lignende tråd... jeg spør lige Ans.. Hun ved alt sådan noget
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 26-06-08 22:52 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 26-06-08 22:56 |
| | |
|
klumme>>> jeg kom til at tænke på denne opskrift i forbindelse med den "gode" romkage
Letlavet og herlig frugtkage
Ingredienser:
5 dl. Mel
4 æg æg
2 dl tørret frugt
1 tsk salt
1 dl farin
1½ dl nødder
2 l whiskey
fremgangsmåde
1. Find en mellemstor skål
2. smag på whiskyen for at sikre dig om, at den er god. Hæld den gerne i et decilitermål og drik
3. gentag punkt 2
4. tænd for elpiskeren
5. pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
6. tjek at whiskyen stadig er ok ved at drikke en centiliter
7. schluk elpiskeren
8. pluk 2 høns og schmid disse i schkålen sammen med den frørrede tugt…suk
9. thhænd f…for elpizzkeren igen
10. hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
11. smag derefer på whiskyen for at være sikker på, at den schtadig er fffin
12. ….sssså …schkal du bruhhhhe 2 ss schallt , eller sssåådan nåed
13. det er forrestenikke så intes…intras…vichktigt
14. tzjeck wiskyen…hik
15. hak nødder. Og så llidt zåhkker, eller hva faen der er i nnnærheden
16. schmør ovnen
17. vrid kageformen 220 grader. Glem ikke at *hup* schlukke
18. schmid schkålen ud af vinduet og tjek wiskyen igen
Gå ihhh zæng. Hvem faen ka´alligehhveller li´frugtkahhge
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 26-06-08 23:10 |
|
Citat Bedste kvajer i et køkken |
Ikke selvoplevet, men alligevel, her følger "Bedste kvajer i et køkken, lavet af en Bedste":
For mange år siden, blev der fundet på en "kage"....sådan en fed ulækker en hvor hovedingredienserne er cacao og smeltet palmin og/eller margarine........ og den smeltede brune substans hældes så i en form, hvor der først er et lag af substansen, så et lag firkantede "mariekiks"..o.s.v til formen er fýldt op. Så anbringes det på et køligt sted til massen er stivnet,......og så bærer den navnet:
KIKSEKAGE
Min bedstemor havde fået opskriften af en nabokone...og Bedste hastede hjem og begyndte fremstillingen af den meget berømmede kiksekage.......
Det endte dog kikset, for i følge hendes opfattelse af fremstilling af kager, var det uundgåeligt forbundet med brug af en ovn
Så man kan nok tænke sig, hvordan nabokonen har moret sig, da Bedste beklagede sig til hende, at den forbandede kage ikke ville stivne, selv efter lang tid i ovnen
| |
| Kommentar Fra : TheRipley |
Dato : 26-06-08 23:14 |
|
Dova, det kan kun have gjort kagen bedre, at bage den........
-det er da det mest ulækre, jeg nogensinde har siddet høfligt og spist.....
Een gang!
Så var jeg pludselig mæt i stedet for høflig
| |
|
Citat Dette gir mig egentlig lyst til at oprette en tråd : "Bedste kvajer i et køkken". |
Rul lidt ned i tråden - og du har min "bedste" kvajer i et køkken: http://www.kandu.dk/questionhist.aspx?qid=78931
Damn, det franskbrød glemmer jeg aldrig...
| |
|
selvtak, ja det er en sjov historie , de går til den i præsteboligen og for at skjule sprutten kommer de det bare i desserten hihi
hilsen chicapigen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|