Hej.
Rigtig mange foretrækker kulgrill, her hos os foretrækker vi gasgrill og har altid brugt sådan nogle.
Vores mening er at vi ikke har tid til / lyst til - at bruge al den tid som det nu engang tager, før man når til selve madlavningen/grillstegningen, når man først skal klargøre en kulgrill.
Min mand kommer sent hjem fra arbejde og hvis vi først skulle til at forberede osv. når han er hjemme, så ville vores aftensmad hurtigt konvertere til at blive natmad ELLER vi ville aldrig grille!
Så kunne jeg jo evt. begynde på det hele, før min mand dukker op, jada - men jeg synes altså ikke om at min madlavning skal være så langvarig, tiden er knap i forvejen og vi vil gerne have lidt tid efter maden, før det er sovetid
Nogle mener at tilberedningen på gasgrill, mangler den 'grillede' smag i kødet, det synes vi ikke, vi kan mægtig godt lide det - MEN - for os,. er dét at grille meget forbundet med HYGGEN omkring det og vi synes altså at hyggen går lidt fløjten, når / hvis man bliver irriteret over at tilberedningen tager så lang tid.
Jeg synes nu osse at vi, når vi er hos andre og griller, nærmest får spist os mætte i div. tilbehør osv - før kødet kommer på bordet.
Der er rigtig mange meninger om det her spørgsmål og du skal nok få en masse af dem, her i dit tråd
Uanset hvad du vælger, så vil jeg ønske dig og dine, en rigtig dejlig sommer med en masse hyggelige stunder ved grillen - om den er det ene eller andet, hyggen skal nok indfinde sig
Held og lykke med dit valg!
Mange venlige hilsener fra Dorthe.
PS. èn ting er helt sikkert! Dine bøffer er fløjtende ligeglade med om de bliver tilberedt på en WEBER grill eller en NONAME grill! Det vil dine omgivelser IKKE være, tro mig - men bøfferne bliver go'e uanset hvilket navn din nye grill har
(og denne, min egen personlige mening, den skal du osse nok få at vide er noget vrøvl - her i din tråd! Fred være med det
)
/Dorthe