|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 28-03-08 12:59 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 28-03-08 15:45 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 28-03-08 15:52 |
|
frieda.... man bliver helt lækkersulten af de opskrifter... jeg havde godt set dem da spørgsmålet kom på, men de stemmer ikke helt overens med dette
Citat Det er noget med man laver en chokolademousse, men tager halvdelen og tilsætter blandt andet mel. Den halvdel skal så bages i ovnen og når den er kølet ned skal det sidste chokolademousse ovenpå igen |
Men i det hele taget kan jeg ikke finde nogle opskrifter hvor man tilsætter moussen mel, eller har jeg helt misforstået spørgsmålet??
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 28-03-08 16:08 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 28-03-08 16:30 |
|
Men så kan jeg da som minimum bidrage med en omregner til engelske mål og vægt
en grain (gr.) = 64,8 milligram
en dram (dr.) = cirka 27 grain = 1,772 gram
en ounce (oz) = 437,5 grain = 28,350 gram
et pound (lb) = 16 ounce = 453,60 gram
| |
|
Hej, jeg ved at i en Sascher torte blander man halvdelen af chokoladecremen (der dog ikke er en mousse) med mel og bager den, mens den anden halvdel kommes mellem - og ovenpå . de bagte bunde....
| |
| Accepteret svar Fra : HelleBirgitte | Modtaget 200 point Dato : 28-03-08 19:58 |
|
Hej myes - jeg kender godt det med, at søge efter den helt rigtige opskrift Der findes jo utrolig mange opskrifter på kager med chokolademousse, den ene mere lækker end den anden
Prøv at kontakte Hjemmet, jeg tror bestemt, de vil hjælpe dig. Måske vil du dele den med oa andre, når du får den
Egmont Magasiner A/S
Hellerupvej 51
2900 Hellerup
e-mail: red@hjemmet.dk
Telefon: 39 45 76 00
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 28-03-08 20:10 |
|
Eller måske oprette en tråd med henvisning til dette spørgsmål, men hvor du også i dit nye spørgsmål spørger om en kode som står i Hjemmet. Du behøver jo ikke oprette et nyt med mere end 10 point
Eller du evt. selv køber et enkelt nummer af ugebladet Hjemmet, finder koden, og søger i Hjemmets arkiv
| |
|
Citat Eller du evt. selv køber et enkelt nummer af ugebladet Hjemmet, finder koden, og søger i Hjemmets arkiv |
Meget fin ide, men den holder desværre ikke det arkiv har ingen henvisninger til den ønskede opskrift
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 28-03-08 21:08 |
|
Ejjj er det rigtigt
Citat Meget fin ide, men den holder desværre ikke det arkiv har ingen henvisninger til den ønskede opskrift |
Der står ellers på deres hjemmeside, at man kan søge i deres arkiv, hvis man har koden, jeg har ikke selv koden, så jeg har ikke kunne tjekke efter.
Når du har koden, burde du da næsten reklamerer, det er da falsk reklame, og kan få folk til at købe bladet netop som i en situation som myes
| |
|
Nemlig koden giver kun adgang til ganske få opskrifter. Jeg er ikke medlem, men har denne uges kode. Værsågod:
| |
| Kommentar Fra : myes |
Dato : 30-03-08 09:55 |
|
Kender godt de opskrifter med chokoladen imellem bundene også og bestemt de er gode, men de er bare ikke helt lige så gode*GG*
Jeg må prøve at kontakte Hjemmet så og se om de ikke vil hjælpe mig.
Men skulle nogen alligevel nå at finde den inden så ville det være supergodt.. *S*
Der er ellers rigtig mange lækre opskrifter på de links i har lagt ind.
| |
| Kommentar Fra : myes |
Dato : 31-03-08 11:53 |
|
Jeg kontaktede igår Hjemmet via deres emailadresse, og idaghar jeg modtaget svar fra dem om at de vil sende mig opskriften så snart de har modtaget min adresse. Så den har jeg sendt, nu håber jeg bare det er den rigtige opskrift jeg får fra dem.
Men jeg lægger den herind så snart jeg har modtaget den.
| |
|
Jeg tænkte jo nok, at de gerne ville hjælpe dig på "Hjemmet" jeg krydser fingre for, at det er den rigtige opskrift
| |
| Kommentar Fra : myes |
Dato : 31-03-08 12:40 |
|
jeg er ikke helt sikker på den har så godt af postdanmark*GG* Ellers gjorde jeg det gerne..
Så du må nok desværre selv igang*GG*
| |
| Kommentar Fra : myes |
Dato : 03-04-08 15:24 |
|
Så lægger jeg den lige her så i kan se den. Jeg sendte dem en mail den ene dag, næste dag fik jeg svar om at lægge min adresse, allerede dagen efter lå opskriften i min postkasse. Det er bare så sødt af dem.
Nå men her lige lidt til kaffen i weekenden
225 g mørk chokolade
1 stang vanille
75 g smør ( IKKE margarine)
4 pasteuriserede æggeblommer
6 pasteuriserede æggehvider
6 spsk sukker
3 spsk hvedemel
Hak chokoladen groft. Flæk vanillestangen og skrab marven ud. Smelt chokolade, vanille og smør sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt af gangen undervejs. Vend de stive æggehvider i chokoladecremen. Tag 2/3 af chokolademoussen over i en skål og vend melet i. Hæld dejen i en smurt form, ca22 cm i diameter og bag kagen ved 180 grader i ca 20 min. Lad kagen afkøle og tag den ud af formen. Fordel resten af chokolademoussen over kagen og server straks. (kan sagtens stå i køleskabet til dagen efter, tager den bestemt ikke skade af)
Tips: pynt evt. kanten med f.eks kandiserede violer.
Velbekomme.. Mon ikke der er nogen der synes den er lige så lækker som jeg gør..
| |
| Godkendelse af svar Fra : myes |
Dato : 03-04-08 15:26 |
|
Tak for svaret HelleBirgitte.
Du får pointene, ikke fordi du gav mig opskriften, men gav mig tippet til at kontakte hjemmet..
Jeg elsker den opskrift, så er superglad for at have fået det igen..
| |
|
Tak skal du have, godt det lykkes at skaffe opskriften
Mums hvor lyder den lækker. Den bliver jeg nødt til at lave på søndag, hvor vi skal ha´ vores månedlige "familietræf" for børn, svigerbørn og 1½ børnebørn (den ½ ventes til juli)
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|