|
| Godkendelse af svar Fra : sokoban |
Dato : 23-03-08 17:41 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 23-03-08 17:41 |
|
Måske mener du "købt" leverpostej.
Samme svar, MEN kun, hvis den ikke har været frossen før.
Smager bedst efter optøning lunet.
Og du skal måske krydre lidt mere
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 23-03-08 17:43 |
|
Velbekomme.
Jeg laver netop gerne en større portion (så skal man også kun rengøre kødhakkemaskinen én gang) og fryser så den ubagte leverpostej ned i mindre portioner.
| |
| Kommentar Fra : sokoban |
Dato : 13-04-08 21:21 |
|
Den kom fra Spar, og de var i tilbud til billige penge, så jeg overkøbte mig.
Men ville ikke gøre det en gang mere, da smagen ligesom udebliver,når den skal genbruges.
Men det kunne jeg jo bare have skrevet, den dag.
Mvh
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|