Hej.
Ja, nu har jeg søgt andre steder og har fundet en gammel bagebog og var heldig.
I får opskriften her.
Gotakrans.
125 g margarine, 125 g sukker, 3 æggeblommer + hvider, 125 g mel, 65 g kartoffelmel, 1/2 tsk. bagepulver.
Smørcreme af: 65 g margarine, 65 g palmin, 25 g flormelis, 1 æggeblomme.
Nougat af: 75 g sukker.
Margarinen blødgøres og røres derefter hvidt med sukkeret, æggeblommerne tilsættes, og der røres godt. Melet og bagepulver sigtes i dejgen, og de stiftpiskede hvider vendes forsigtig i.
Dejgen fyldes i en smurt randform, bages i 20 min. til 1/2 time.
Når kagen er afkølet, tages den af formen.
Når den er helt kold, flækkes den og smøres indvendig og udvendig med smørcreme. Knust nougat strøs på kagen.
Der står ikke noget om i bagebogen, hvad temperatur den skal bages ved, da jeg tror de brugte komfur og ikke havde termostat på ovnen på det tidspunkt, hvor bagebogen var fra.
"Mesterkokkens bagebog"