Kære Flemming
Jamen så er du kommet til den rette..
Har boet i Rom i 6 år og nu skal jeg fortælle dig hvad du skal lave:
Forret:
Pasta al salmone (en lidt tung ret - men servér en smule - det ser meget professionelt ud)
Eller forret:
Spaghetti alla vongole (hjertemuslinger)
Hovedret:
Saltimbocca alla romana (kalvekød med salvie og prosciutto stegt med hvidvin) - lyder svært - er skide nemt
Eller hovedret:
Straccetti con rughetta (kalvekød i strimler stegt med ruccola salat og hvidvin - jeg skal have det i aften og det tager 10 minutter at lave)
Begge dele serveret med italienske ovnkartofler (med rosmarin og hvidløg)
Og jeg plejer faktisk at lave en græsk tzatziki til - det smager dejligt sammen med kartoflerne men det er jo ikke så italiensk)
Dessert:
Tiramisu (som faktisk betyder "tag mig ned" eller "tag mig ind").
Jeg har opskrifterne på det meste (i hovedet - jeg vil gerne skrive dem til dig) dog undtagen tiramisu da jeg aldrig selv har lavet det fra bunden.
Sig endelig til hvis du skal bruge flere forslag.
Tanti auguri
la ragazza che ama roma