|
| Accepteret svar Fra : Klumme | Modtaget 110 point Dato : 07-10-07 18:31 |
|
Hjemmelavet selvfølgelig LOOL
Jeg vil tro at 30 - 40 min vil gøre det på 200 gr.
Men du kan sagtens "føle" dig frem. Når Röstien begynder at tage farve, så tag med en lille ske en prøve ud og tyg dig til en bedømmelse.
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 07-10-07 19:00 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 07-10-07 19:02 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 07-10-07 19:14 |
| | |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 07-10-07 19:26 |
|
Du skal først "stege" dem på panden, derefter kan du lægge dem i en bradepande.
Hvis du bare lægger klatten på en bradepande, så hænger "bunden" fast.
Start i god tid med stegepanden, når röstien er gylden på begge sider, så kan du lægge röstien i en bradepande, hvor de så kan "steges" færdig. Læg evt. staniol over, så de ikke bliver forbrændte.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 07-10-07 19:28 |
|
Jamen CLAN..... Du fattede vist ikke problematikken LOOL
Det gik på Rösti i ovn..... i en bradepande.
Det er jo heller ikke i kabyssen du færdes mest når du er i søen, vel?
Uanset om du er ude eller hjemme så er du på boreplatformen
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 07-10-07 19:33 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : qfha |
Dato : 09-10-07 22:04 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|